Skip to content

Hydrologic

Hydrologic

Door klimaatverandering en verstedelijking hebben we wereldwijd steeds vaker te maken met extreme situaties zoals heftige regenval, overstromingen, slechte waterkwaliteit, langere periodes van droogte en een stijgende zeespiegel. Met het HydroNET Decision Support Platform ondersteunt HydroLogic waterprofessionals wereldwijd om op basis van real-time informatie en geavanceerde hydrologische modellen de juiste beslissingen te nemen. Hiermee dragen wij actief bij aan een veilige leefomgeving voor miljoenen mensen wereldwijd. En met succes! Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende (innovatie)awards gewonnen en heeft Koning Willem Alexander ons vertegenwoordigd bij de lancering van ons HydroNET platform in Australië

HydroLogic kenmerkt zich door een open organisatiecultuur met maximale aandacht voor de mensen die er werken. We zijn sterk verbonden met het onderwijs en creëren ruimte voor het begeleiden van stagiaires, afstudeerders en zij-instromers. Bij HydroLogic kun je leren, jezelf ontwikkelen en waarde toevoegen. Je draait direct mee en krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waarbij je collega’s en leidinggevende voor je klaar staan om je te helpen en te ondersteunen.

We geloven dat mensen het beste tot hun recht komen binnen een prettige werkomgeving, met een goede balans tussen werk en privé. Dat faciliteren we graag met onder andere fijne werkplekken (zowel thuis als op kantoor), lekkere lunches en ontspanningsmogelijkheden.

Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze collega’s en op de impact die we samen maken. Als blijk van erkenning is HydroLogic op de 5de plaats geëindigd als beste MKB werkgever binnen Great Place to Work.

Wij zoeken

Collega’s die zich voor langere tijd aan ons bedrijf willen binden en die zich willen inzetten om de ernstige effecten van klimaatverandering op innovatieve wijze aan te pakken.

Ons cloud platform verwerkt extreem grote hoeveelheden externe data real-time en kent vele functionaliteiten om van deze data bruikbare informatie voor waterbeheerders te maken. Om dit beheersbaar te houden hebben wij gekozen voor een microservices architectuur. Dit stelt jou in staat om snel zelfstandig te kunnen werken en verantwoording te kunnen nemen. Van daaruit ondersteunen we jouw ambitie om door te groeien tot een volwaardig developer met een gedegen kennis van o.a. C#, .NET en SQL. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op de hulp van ervaren collega’s die het leuk vinden hun kennis te delen en jouw in je ontwikkeling te ondersteunen. We werken niet met een vast opleidingsbudget maar kijken wat jij zou willen en hiervoor nodig hebt.

Wij bieden

Naast betekenisvol werk en goede arbeidsvoorwaarden bieden we je een prettige werkomgeving en kom je te werken in een dynamisch en hecht team, waarmee je naast hard werken ook goed kun lachen. Jezelf ontwikkelen juichen we toe en stimuleren we zo goed mogelijk.

Kortom: een veelzijdige functie waarmee je echt impact maakt bij een van de gezelligste bedrijven uit Amersfoort.

Meer informatie

Informatie over ons bedrijf vind je op onze website: www.hydrologic.nl.

Awards

#3 KvK Innovatie top 100

#5 Beste werkgevers

#1 Partners voor Water award

#1 Nationale ICT Award