Skip to content

Data2Track

Data 2 track

Data2Track is de schakel tussen Fleet en management. Even makkelijke beschreven; wij zijn verantwoordelijk voor alle communicatie tussen de planning/directie en chauffeurs binnen een transportorganisatie. Van het verwerken van ritgegevens door de chauffeur in onze DriversApp, tot het verwerken van data in ons webportal. GPS locatie services, remote uitlezen van tachografen, rijstijlanalyses, berichtenverkeer of digitale verwerking van uren. We leveren maatwerk apps af met maatwerk oplossingen voor onze klanten. We doen en kunnen het allemaal voor honderden klanten, elke dag.

Wij zoeken:

Bij Data2Track zoeken we gemotiveerde mensen die willen groeien in de rol van .NET- of Android developer binnen een compacte organisatie. Een informele plek, waar je echt verantwoordelijkheid draagt, eigen keuzes maakt, waar je belangrijk bent en zelf je carrière pad kan bepalen. Want bij Data2Track is er overlap in taken, wordt er verwacht dat je met klanten in contact staat, dat je meedenkt, oplossingen aandraagt en dat je door het vuur gaat zoals collega’s dat voor jou doen.

Wij bieden:

Wij bieden een informele werkplek waar je jezelf kunt zijn en de ruimte hebt om dingen op je eigen manier in te vullen. Uiteraard is er begeleiding en zijn er kaders. Maar we stimuleren eigen initiatief, creativiteit en ‘ownership’. Daarnaast bieden we een prima salaris, arbeidsvoorwaarden en uitstekende lunch. Verwacht een gezellige werksfeer waar tijd is voor een dolletje, maar waar ook hard gewerkt wordt.

Data2Track | De schakel tussen Fleet en management (d2t.nl)