Skip to content

DAS

DAS

DAS maakt juridische hulp toegankelijk voor consument en ondernemer, verzekerd of onverzekerd. Wij lossen problemen op voordat ze conflicten worden en leveren zo een grote bijdrage aan een eerlijke samenleving. Digitalisering is één van onze strategische pijlers. Zo weten wij onze klanten nóg beter te bereiken! Zonder onze mensen is er geen DAS. Hun meesterschap – in welke rol dan ook – zorgt ervoor dat we het recht toegankelijk maken voor iedereen. Deze unieke combinatie zoeken wij ook in al onze mensen, want onze mensen maken DAS. Onze digitale instrumenten zorgen voor een goede transparante relatie met onze klanten en maken ons daarmee onderscheidend van onze concurrenten.

Wij zoeken

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) en het Data Science Team (DST) zijn belangrijke onderdelen in de strategie en koers van DAS. Onze omgeving verandert snel, de concurrentie groeit en de impact van digitalisering is groot. ICT en het Data Science Team maken het mogelijk om onderscheidend te blijven in de markt! Wij zoeken talent dat het gaaf vindt om ons te helpen ervoor te zorgen dat onze software en IT-infrastructuur aansluiten op onze ambitie om te digitaliseren.

Tijdens het opleidingstraject van Make IT Work heb jij een basis gelegd in het ontwikkelen in low-code. Wanneer je start als Junior DevOps Engineer – Low Code bij DAS krijg je in deze functie een uitgebreid opleidingstraject, een coach én ben je vanaf dag één betrokken bij de ontwikkeling van software. Zo leer je steeds meer en groei je uit tot een professionele senior developer. Je maakt onderdeel uit van een agile ontwikkelteam waarin je op een intensieve en enthousiaste manier samenwerkt met je collega’s. Wanneer je goed in je rol zit, neem je binnen het team jouw verantwoordelijkheid voor de planning, bouw, test en oplevering van de software waar jij voor ontwikkelt. Met jouw enthousiasme en drive om te leren, neem je ook jouw collega’s mee in deze gave verandering voor onze klanten en collega’s!

Ons Data Science team werkt er hard aan om de uitkomsten van juridische dossiers te voorspellen. Met uitkomsten bedoelen we een aantal zaken, zoals de doorlooptijd van een juridisch dossier, de kans dat het dossier gerechtelijk gaat, en het financiële resultaat. Vanuit de verschillende bronsystemen van DAS worden de benodigde data verzameld op een afgeschermde Science-omgeving, de data collection server. Hier worden de data dan verder geprepareerd en ontdaan van persoonsgegevens.

Een huidig dataproject gaat over het voorspellen van de uitkomst van juridische dossier. De onderzoeksvraag is: kunnen we met de beschikbare data de juristen en advocaten ondersteunen in het bepalen van de doorlooptijd en verhaalbaarheid van een dossier? We proberen te achterhalen of het mogelijk is om aan het begin van het proces al een dergelijke voorspelling te maken, zodat deze gebruikt kan worden bij het managen van de verwachtingen van de klant.

Als Data Scientist bij DAS word je verder opgeleid om algoritmes te ontwikkelen en te implementeren. Daarnaast ga je meewerken aan het opzetten en onderhouden van de pipeline waarin deze algoritmes hun werk doen. Ons Data Science team bestaat nu uit 4 collega’s en een manager die goed samenwerken en waarbij ze elkaar versterken in maar die wel ieder een eigen specialisatie heeft binnen het team. Daarnaast staat het team nauw in contact met de business en ICT.

Wij bieden

Bij DAS krijg je de kans om wat je tijdens jouw opleiding geleerd hebt in de praktijk te gaan brengen. Maar ook ondersteunen wij je in jouw verdere ontwikkeling! Je komt terecht in een warm en gezellig team en je komt te werken op ons hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost.

Elke donderdag is er een borrel op ons kantoor in Amsterdam op de 11e verdieping waar ons dakterras zit of op de 12e verdieping, waar ICT werkzaam is. Dit geeft jou de gelegenheid om je nieuwe collega’s in een gezellige setting te leren kennen en draagt bij aan een succesvolle samenwerking.

Bij DAS werken we hybride, wat betekent dat je maximaal 50% van je werkweek op kantoor aanwezig bent. Je krijgt dus veel vrijheid om te bepalen hoe je werkweek eruit ziet!

Verder bieden wij je:

  • Een salaris tussen de €3.421,- en €5.068,- bruto per maand o.b.v. 38 uur binnen de junior schaal, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
  • De mogelijkheid om je de komende jaren verder te ontwikkelen tot medior of zelfs senior, met een maximaal salaris van €6.055,- bruto per maand o.b.v. 38 uur
  • Een 38-urige werkweek, 8% vakantiegeld en een 13e maand
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid tot het opbouwen van spaaruren
  • Een hybride vorm van werken met een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag
  • Collectieve verzekering voor zorg- en inkomen en een pensioenregeling
  • Jezelf blijven ontwikkelen met een ruim aanbod aan trainingen o.a. via Goodhabitz
  • Een collectieve regeling bedrijfsfitness

Home – Werken bij DAS