Skip to content

Beround

Beround

Wij zijn Beround, een consultancy bedrijf gespecialiseerd in software testing. We hebben liefde voor het testvak en behoefte om onszelf te blijven verbeteren. Daarnaast zijn we ook een bedrijf dat de kennis, kunde en waardes van onze medewerkers graag deelt met de mensen om ons heen. 

We geloven in de kracht van synergie. Verschillende mensen met verschillende kwaliteiten die samen één Beround-DNA vormen. Die elkaar inspireren en uitdagen, met plezier samenwerken en leuke dingen doen. Als individu en tezamen als Beround All. Wij zijn Beround en we zijn #happytoshare

Wij zoeken:
Testautomation engineers, AI en Security testers en test/data analysten die bereid zijn tot en in staat zijn om naast de bij de cursus opgedane kennis en ervaring ook andere technieken aan te leren, zowel op het gebied van hard als soft skills. Ervaring is geen verreiste, het gaat meer erom dat je de juiste mentaliteit hebt, dat je gemotiveerd, enthousiast en leergierig bent en over voldoende lerend vermogen beschikt dat compatibel is met DNA van Beround. Het is ook belangrijk dat je oog voor detail hebt en grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

Wij bieden:
Wij bieden een fijne werkplek met een open sfeer, binnen een organisatie met ambitieuze en leergierige collega’s. Een plek waar je kunt leren, zich ontwikkelen, meegroeien en waarde kunt toevoegen. Jij bent nooit alleen want je krijgt altijd steun en begeleiding vanuit Beround en al je collega’s. Daarnaast geloven wij bij Beround in een wereld van Hapiness. Daar dragen we zelf ook naar ons beste vermogen aan bij. Onder andere door voor al onze werknemers, zo’n zes maal per jaar, goed georganiseerde en originele Happy Time uitjes te verzorgen. Waarvan enkele ook met partner en gezin.
Daarnaast organiseren we in het #happytoshare programma diverse enerverende activiteiten waarbij naast Berounders ook vrienden en relaties uit het warme netwerk van Beround welkom zijn. Alles onder het genot van een lekker hapje en drankje en met verbinding als gemeenschappelijk doel.

Meer informatie:

Beround – Your partner in testing