Skip to content
Axians
Axians

Axians, ICT with a human touch! Axians is een netwerk van ca. 25 kleine teams (gemiddeld 40-50 medewerkers per unit) op verschillende locaties in Nederland, maar ook internationaal. Wij zijn een veelzijdige specialist in digitale transformatie en zetten de mens en de beste technologie centraal om samen met onze klanten werk en leven te verbeteren. In een wereld die meer dan ooit verbonden is. Wij werken op een manier die empowered is, verantwoordelijk, ondernemend, vertrouwend & transparant, solidair.

Wij zoeken
Slimme puzzelaars die eigenlijk al lang weten dat ze een passie hebben voor ICT en wat je er allemaal mee kan. Je hebt je wel eens verdiept in bepaalde programmeertalen, misschien heb je het boek JAVA voor dummies zelfs wel in je kast staan. Je wilt graag een goede software ontwikkelaar worden en snapt dat je dit pas echt leert van de ervaren rotten in het vak. Waarde toevoegen als software ontwikkelaar, dat kan bij ons team en in onze open cultuur.

Wij bieden
In onze business unit in Zaltbommel werk je in een divers team van integratie specialisten op verschillende projecten. Wij optimaliseren informatievoorziening en gaan voor meesterschap en het leveren van toegevoegde waarde voor klanten zoals Landal GreenParks, KLM Catering Services en Stichting De Alliantie. We doen dit op een inclusieve manier. Werkgeluk en ontwikkelmogelijkheden, zowel technisch als op human skills vlak, staan hoog op de agenda. En daarbij is fijn samenwerken en de nodige fun heel belangrij! Oh ja, onze arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.

Meer informatie

www.axians.nl