Skip to content

Axians

Axians

The best of ICT with a human touch. Axians is een veelzijdige ICT dienstverlener met in Nederland 1300 medewerkers. We werken in kleine teams op verschillende locaties. We werken samen met onze klanten om het leven van mensen te verbeteren. Van burgers die wonen in steden, van consumenten die op zoek zijn naar een betere ervaring, van docenten en studenten die inspirerende resultaten behalen, en van patiënten die betere zorg verwachten. We houden de industrie en de business draaiende en zorgen dat mensen wereldwijd in beweging blijven en communiceren.

Wij zoeken
Wij zoeken enthousiaste (toekomstige) software engineers, liefst met een voorkeur voor programmeren in JAVA. Technologische ontwikkeling is een must om de digitale transformatie te ondersteunen. Dit doen wij door onze klanten te helpen bij procesoptimalisatie door middel van integratie en managed services. Je kan werkzaam zijn voor verschillende klanten. Er staat een team van ervaren rotten in het vak klaar om je te begeleiden! Werken bij Axians als integration developer? Meer info werken bij Axians als integration developer

Wij bieden
Een informele organisatie met een relatief klein en hecht team. We vinden jouw ontwikkeling, zowel als software engineer als op persoonlijk vlak belangrijk, daarom ook onze eigen Academy. Arbeidsvoorwaarden zijn gewoon goed. Standplaats is Zaltbommel en deels thuis werken is zeker mogelijk.

Meer informatie

www.axians.nl