Skip to content

Actemium

Logo Actemium

Over Actemium
Logistiek kan altijd beter, zeker in een wereld die voortdurend in beweging is. Bij  Actemium in Zevenaar ontwikkelen we logistieke automatiseringsoplossingen. We maken deze op maat voor onze klanten. We brengen logistiek advies uit, realiseren mobiele applicaties, leggen industriële draadloze netwerken aan en maken koppelingen naar ERP-systemen. Hiermee helpen wij onze klanten met hun logistieke dienstverlening. Zo maken zij het verschil in een omgeving die steeds sneller verandert. Onze business unit in Zevenaar is onderdeel van Actemium, het netwerk van VINCI Energies voor de industrie. In totaal werken wij wereldwijd met 20.000 collega’s aan het verbeteren van de operationele processen van onze klanten. De business unit in Zevenaar bestaat uit een team van ongeveer 50 collega’s met wie we iedere dag bijdragen aan een stapje vooruit in de logistiek van onze klanten.

Wij zoeken
Bij Actemium wil je werken! Samen met je team werk je aan veelzijdige projecten voor onze klanten. Je buigt je over complexe logistieke processen en bent van begin tot het eind betrokken. Smart devices, robots en AI zijn niet meer weg te denken en jij kan daarin het verschil maken! Je ontwerpt, bouwt en implementeert software en denkt mee over logistieke oplossingen. Na het ontwikkelen en configureren test je de software en die van je collega’s in een fysieke testopstelling. Daarna test je deze bij de klant en stel je het in bedrijf. Jouw software zorgt ervoor dat de klant het verschil kan blijven maken in een steeds sneller veranderende wereld.  

Vrijheid, ondernemerschap en verantwoordelijkheid staan bij ons centraal. Op kantoor ontmoeten we elkaar en als je er dan toch bent vul je de pauze met een potje tafelvoetbal of darten. En lekkere wandeling kan natuurlijk ook. Thuiswerken is bij ons breed omarmd! Dus ook na corona blijven we flexibel en hebben we veel aandacht voor de juiste balans.  Zodra je omscholingstraject is afgerond stroom je bij ons in. We koppelen je aan een ervaren Software Engineer die jouw mentor zal zijn gedurende je inwerktraject. Tijdens je inwerktraject maak je kennis met onze organisatie, je nieuwe collega’s en leer je te werken met onze systemen. En zodra het kan ga je zelfstandig aan de slag!  Wil je werken in een informele, internationale organisatie waar veel ruimte is voor groei, ontwikkeling en ondernemerschap? Laten we dan met elkaar in gesprek zijn en de mogelijkheden de bespreken!

Meer informatie:
https://www.werkenbijactemium.nl

Wij zijn onderdeel van Vinci Energies: https://www.vinci-energies.nl/nl/