Skip to content

Accenture

accenture-red-arrow-logo.600x600

Accenture is een adviesbureau dat zich wereldwijd bezig houdt met consulting, technology services en outsourcing. Accenture neemt deel aan Make IT Work.

Over Accenture
Accenture is een adviesbureau dat zich wereldwijd bezig houdt met consulting, technology services en outsourcing. Accenture werkt met zijn klanten samen om hen te helpen hun ambities te realiseren en tastbaar resultaat te leveren. Dankzij diepgaande kennis van de markt, een wereldwijd netwerk én bewezen ervaring in consulting, technology en outsourcing, kan Accenture de juiste mensen, vaardigheden en technologieën inzetten. Circa 200.000 Accenture medewerkers, waarvan zo’n 2.500 in Nederland, helpen klanten in meer dan 120 landen high performance organisaties te worden.

Werken bij
Accenture is op zoek naar cursisten die eigen ideeen hebben. Die open staan voor nieuwe technologieen, die van innovaties houden. Zij gaan graag het gesprek aan met de cursist en staan open om opdrachten te creeren voor de cursist in samenwerking met onze klanten. We hebben binnen Tachnology mogelijkheden binnen Digital Business Intelligence, Data Science, Web Developer, Oracle, SAP, Development Services, JAVA en nog veel meer mooie mogelijkheden.

Studierichting
Accenture biedt zowel de richting cyber security als software engineering aan.

Contact
Nieuwsgierig? Houd de website van Make IT Work in de gaten om te zien of Accenture ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is en neem alvast een kijkje op de website: https://www.accenture.com/nl-en/new-applied-now