Skip to content

Koninklijke Landmacht

Defensie

De Koninklijke Landmacht voorziet in veiligheid voor, door en tussen mensen. Dit doen we met operationele eenheden met goed getrainde mensen en technologisch hoogwaardige systemen. De verbindingsdienst levert mobiele IT-infrastructuur en IT-specialisten zodat de operationele eenheden altijd en overal met elkaar kunnen communiceren. Het Command&Control Ondersteuningscommando (C2OstCo) vormt de kern van de verbindingsdienst. Hier zijn de schaarse en specialistische capaciteiten ondergebracht. Daarnaast bevat het C2OstCo de School Verbindingsdienst en een kenniscentrum voor respectievelijk de opleiding & training en de opbouw van een solide kennisbasis.

Wij zoeken:

Als netwerkspecialist werk je bij het C2OstCo en ondersteun je, samen met je collega’s, bij de installatie en instandhouding van de IT-netwerken van operationele eenheden. Daarbij ben jij de expert op het gebied van dagelijks beheer, informatiebeveiliging en het oplossen van storingen. Tevens ondersteun je bij de koppelingen met (internationale) netwerken van andere eenheden en regisseer je veranderingen in de ontplooide netwerken.  

Wij bieden:

  • Uitdagend werk bij een operationele eenheid, waarbij je naast de militair, werkt in een dynamische internationale omgeving en samen zorgt dat de IT-netwerken optimaal functioneren.
  • Tijdelijk contract van een jaar (maximaal tot 3 jaar te verlengen)
  • Initieel als burger. Na het tijdelijk contract bestaat de mogelijkheid om een vaste aanstelling te krijgen als militair en door te groeien binnen Defensie.
  • Passend marktconform salaris.
  • Maandelijkse bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering wordt naar rato berekend bij een fulltime dienstverband.
  • Eindejaarsuitkering van 8,3%