Skip to content

PGGM

pggm

PGGM is een Nederlandse pensioenuitvoeringsorganisatie, opgericht in 1969, die pensioenfondsen ondersteunt met administratieve diensten, vermogensbeheer en advisering. Met een beheerd vermogen van honderden miljarden euro’s behoort PGGM tot de grootste vermogensbeheerders van Nederland. De organisatie is met name bekend als uitvoerder van het pensioenfonds voor de zorg- en welzijnssector (PFZW). PGGM streeft naar duurzame en verantwoorde beleggingen en richt zich op het creëren van een toekomstbestendige financiële zekerheid voor haar deelnemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zeist.

Wij zoeken
DevOps Engineers – De .NET Engineer bij PGGM ontwikkelt en onderhoudt complexe softwareoplossingen voor pensioenadministratie en vermogensbeheer. Ze werken nauw samen met multidisciplinaire teams, implementeren nieuwe technologieën en waarborgen de stabiliteit en veiligheid van kritieke systemen in een dynamische, op duurzaamheid gerichte omgeving.

Wij bieden
Bij PGGM krijg je de kans om te groeien in een werkomgeving die niet alleen groen is, maar ook vol zit met mogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Jij mag rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2800,- en € 3400,- o.b.v. 36 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Een 36-urige werkweek met flexibele werktijden;
  • Een goede pensioenregeling als deelnemer van pensioenfonds PFZW (71% betaald door PGGM, 29% door werknemer);
  • Jaarlijks Fit for the Future budget van €300,- welke je kan inzetten voor het verbeteren van de mentale, fysieke of financiële fitheid;

Meer informatie
Vincent Uitendaal : vincent.uitendaal@pggm.nl
https://www.pggm.nl

Locatie
Noordweg Noord 150
3704 JG Zeist