Skip to content

Sopra Steria

Stopra Steria

Sopra Steria (voorheen Ordina) is jouw digitale businesspartner. Wij combineren hoogwaardige technologie en menselijke creativiteit om onze klanten helpen te versnellen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van slimme toepassingen en het introduceren van nieuwe digitale diensten, die je als organisatie nodig hebt om voorop te blijven lopen. Hiervoor werken we met multidisciplinaire high performance teams (HPT’s). Dankzij hun voorbereiding helpen deze teams klanten snel en zelfstandig met hun digitale vraagstuk. Onze professionals zijn getraind in professionele en persoonlijke vaardigheden. Werken bij Sopra Steria betekent dat je nooit uitgegroeid bent.

Wij zoeken
Software engineers (JAVA, full-stack) in alle soorten en maten. Beginnend of ervaren, mensen met ambitie, die zichzelf zijn in onze inclusieve organisatie, met eigen talent en vaardigheden die ze willen uitbreiden, die houden van creatief en innovatief, die willen groeien en elke dag het beste uit zichzelf willen halen. Wil je het meeste maken van je mogelijkheden? Bij Sopra Steria zit je goed!  

Wij bieden
Bij Sopra Steria kom je in een dynamisch team met een professioneel werkklimaat en een informele sfeer. We hebben flexibele werktijden, de mogelijkheid om vanuit huis te werken, je krijgt een laptop, telefoon en mobiliteitsbudget op maat, minimaal 20 vakantiedagen, en een flexibiliteitsbudget dat je naar eigen inzicht kan besteden. Maar dat is niet alles! Vanuit diverse community’s worden sessies en socials georganiseerd, van kennisdeling en deep-dives in code tot inspirerende sessies over de toekomst van de technologie. Ook sociale activiteiten staan regelmatig op het programma.

Meer informatie
https://www.ordina.com/jobs/java-software-engineer-developer-nl

Branche
We werken vanuit vier invalshoeken: digitale acceleratie, data-driven, business platforms en cloud, en cybersecurity en compliance voor klanten in de sectoren Overheid, Financiële markt, Industrie.

Locatie
Ringwade 1
3439 LM Nieuwegein
Postbus 7101 3430 JC Nieuwegein
info@ordina.nl
030-6637000