Koninklijke Landmacht

De Koninklijke Landmacht voorziet in veiligheid voor, door en tussen mensen. Dit doen we met operationele eenheden met goed getrainde mensen en technologisch hoogwaardige systemen. De verbindingsdienst levert mobiele IT-infrastructuur en IT-specialisten zodat de operationele eenheden altijd en overal met elkaar kunnen communiceren. Het Command&Control Ondersteuningscommando (C2OstCo) vormt de kern van de verbindingsdienst. Hier zijn de schaarse en specialistische capaciteiten ondergebracht. Daarnaast bevat het C2OstCo de School Verbindingsdienst en een kenniscentrum voor respectievelijk de opleiding & training en de opbouw van een solide kennisbasis.

Wij zoeken:

Als netwerkspecialist werk je bij het C2OstCo en ondersteun je, samen met je collega’s, bij de installatie en instandhouding van de IT-netwerken van operationele eenheden. Daarbij ben jij de expert op het gebied van dagelijks beheer, informatiebeveiliging en het oplossen van storingen. Tevens ondersteun je bij de koppelingen met (internationale) netwerken van andere eenheden en regisseer je veranderingen in de ontplooide netwerken.  

Wij bieden:

  • Uitdagend werk bij een operationele eenheid, waarbij je naast de militair, werkt in een dynamische internationale omgeving en samen zorgt dat de IT-netwerken optimaal functioneren.
  • Tijdelijk contract van een jaar (maximaal tot 3 jaar te verlengen)
  • Initieel als burger. Na het tijdelijk contract bestaat de mogelijkheid om een vaste aanstelling te krijgen als militair en door te groeien binnen Defensie.
  • Passend marktconform salaris.
  • Maandelijkse bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering wordt naar rato berekend bij een fulltime dienstverband.
  • Eindejaarsuitkering van 8,3%

Incentro

Incentro is een innovatieve digitale dienstverlener, die stuurt op geluk, ambitie en specialisme. De ruim 350 specialisten van Incentro hebben een sterke passie voor wat ze doen. De kernwoorden van onze dienstverlening zijn informatie, marketing en techniek. Voor het gehele proces hebben wij specialisten in huis. Van het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites, webshops en apps, tot het automatiseren van marketingactiviteiten en reguleren van interne informatiestromen. Dit doen wij met passie voor de top 300 bedrijven in Nederland en daarbuiten. partners Wij werken nauw samen met softwarepartners die net als ons een tikkie disruptief zijn, innovatief zijn (geen legacy software dus) en kwalitatief hoogwaardige software leveren (geschikt voor complexe organisaties). Denk hierbij aan Google, Mendix, Hippo, Atlassian, Intershop, Alfresco en Outsystems.

Wij zoeken:

Eigenschappen van een incentronaut! De cultuurwaarden van Incentro zijn: ambitie, specialisme en geluk. We zoeken dus simpel gezegd naar mensen die iets willen, die iets kunnen en die lekker in hun vel zitten. Aan alle drie deze waarden kun je werken, maar we willen mensen die dit al van nature in zich hebben. Incentronauten zijn een typisch slag volk en daar moet je bij passen. Anders word je hier ongelukkig. En dat is nou precies wat we willen voorkomen. Een incentronaut is: ondernemend, enthousiast, gedreven, trots, ambitieus, specialistisch, eager om te leren, communicatief sterk, loyaal, een teamplayer, behulpzaam en een tikkie brutaal

Wij bieden:

Incentro heeft een heel duidelijke eigen cultuur gebaseerd op vertrouwen, autonomie en geluk.  Na afronding van you MIW start je in  onze young professional academy En voor de collega’s die starten als young professional (80%) gaat het welkom heten nog wat langer door. In de young professional academy trekken onze rookies in een groep van tien tot twintig man twee maanden lang met elkaar op. Ze bezoeken elke Incentro-vestiging in Nederland en Spanje. Zo leren ze in korte tijd onze cultuur en organisatie goed kennen. Maar het belangrijkste van twee maanden YPA zijn toch wel de vriendschappen die ontstaan. Voor Incentro zijn die heel belangrijk, want zo blijft er een sterke band tussen onze zelfstandige vestigingen.                             

Simac

Simac is een technologiebedrijf waar in totaal ruim 1400 mensen werken. Zij zijn verdeeld over verschillende bedrijven met vestigingen in een groot deel van Europa. Elk Simac-bedrijf is specialist op een eigen terrein. Wat dat terrein ook is, alle Simac’ers delen dezelfde filosofie: het in teamverband aangaan van technologische uitdagingen levert betere oplossingen voor de klant op. We hebben er zelfs een aparte term voor in het leven geroepen: Teamnology. Wil jij ook deel uitmaken van Teamnology?

Wij zoeken:

Wij zijn als Simac IT NL de IT-partner voor middelgrote en grote bedrijven die voor hun IT-infrastructuur willen vertrouwen op een professionele partij. Outsourcingsdiensten, managed services, security en cloud computing vormen de kern van de dienstverlening. De klantenset bestaat uit gerenommeerde bedrijven uit de sectoren retail, healthcare, finance, industrie en overheid.  Wij zijn continue op zoek naar versterking van ons team.

Wil je aan de slag bij Simac IT NL. Voor grote diversiteit aan vacatures, kijk op Werken bij Simac

Wij bieden:

We bieden je een informele organisatie waar de goede onderlinge band tussen collega’s van groot belang is. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen in de groeiende kennisomgeving van de gehele Simac organisatie. Simac biedt je een interessant salarispakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

KVK

KVK zorgt voor betrouwbare bedrijfsinformatie, kennis en advies voor en over ondernemers. De behoefte van de ondernemer is leidend voor de manier waarop wij onze taken uitvoeren. KVK is een zelfstandig bestuursorgaan. Wij ondersteunen mensen die een onderneming willen beginnen, ondernemers die al actief zijn en bedrijven die ambities hebben voor internationale handel, innovatie, vernieuwing en verdere groei. Het is onze missie om het leven van ondernemers makkelijker te maken met informatie. Met onze kennis, expertise en advies leveren we een bijdrage aan het ondernemersklimaat in Nederland. Zo ondersteunen we Nederlandse bedrijven richting een groter innovatievermogen en concurrentiekracht. Dit komt de welvaart en het welzijn in ons land ten goede.

Meer informatie? Kijk op KVK.nl

Wij zoeken:

10 nieuwe collega’s die hun talent in willen zetten om vanuit de afdeling IT Online bij te dragen aan de doelstellingen van KVK. Concreet zijn wij op zoek naar leergierige, gemotiveerde, getalenteerde mensen waarmee het ook nog eens fijn samenwerken is. KVK is volop in beweging. Een flexibele ‘mindset’ is niet alleen tijdens het omscholen belangrijk maar ook daarna als je voor KVK kiest.

Wij bieden:

Een traject dat bestaat uit drie fases: 1: Studeren bij de HVA. 2: Praktijkervaring opdoen in een traineeteam bij KVK en werken aan alle skills die nodig zijn om ten minste twee projecten af te ronden. Fase 3: je gaat als junior aan de slag in één van de 30 teams binnen de afdeling IT Online.

Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax, Financial Advisory en Risk Advisory. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams.

In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een iPhone, en een uitstekend pensioen. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

WERKEN BIJ

Wij zijn op zoek naar deelnemers die graag problemen oplossen middels technologie. Als junior developer in het DevOps team word je door je medior en senior collega’s begeleid in je werkzaamheden. Hierdoor kun je uiteindelijk zelfstandig aan de slag met software development en database design voor onze fiscale praktijk. Bij Deloitte werken we voornamelijk met Java en .NET;

STUDIERICHTING

Deloitte biedt de richting software engineering aan.  

CONTACT

Nieuwsgierig? Houd de website van Make IT Work in de gaten om te zien of Deloitte ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is en neem alvast een kijkje op de website: www.werkenbijdeloitte.nl

Basenet

BaseNet is marktleider in het bieden van een online totaaloplossing voor advocatenkantoren.

Over Basenet
De software van BaseNet stelt haar gebruikers in staat sneller en efficiënter te kunnen werken. Doordat alle handelingen in één centrale applicatie plaatsvinden hoeven gebruikers niet meer tussen programma’s te schakelen. Hiermee voorkomen ze dubbele invoer en fouten. De software bevat onder andere een geïntegreerde mailmodule, agenda, taken, CRM-systeem, DMS-systeem en mogelijkheden voor facturatie en boekhouding.

Ook is er nog een separate App beschikbaar en zijn er web-gerelateerde diensten, waaronder portalen gekoppeld.

Werken bij
Als developer bij BaseNet ontwikkel je jezelf van beginner tot fullstack developer met focus op Java. Dankzij onze continuous integration tooling en lokale dockerized omgeving kan je vanaf je eerste begin meteen meedraaien in het ontwikkel en review proces.

BaseNet is een brede webapplicatie die we continu vernieuwen en moderniseren. Bij BaseNet onwikkelen we met een brede range frameworks en technieken: van react-native app tot Spring-boot microservices en van Javascript tot Sql.

Studierichting
BaseNet
 biedt de studierichting software engineering aan.

Contact
Nieuwsgierig? Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of Basenet ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.basenet.nl/advocatuur/?brancheName=advocatuur