MyBrand BDA

Als je als Business Consultant bij myBrand aan boord stapt, dan zal je al snel ontdekken waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Jouw 400+ collega’s gaan er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen, maar ook staat je eigen ambitie centraal. Lees er meer over in het ambitieverhaal van Yolanda. Ondanks onze groei blijven wij een informele organisatie. Je kunt bij ons bij iedereen aankloppen, een typerende open en informele werksfeer dus.

Wij zoeken

Heb jij ervaring met het doorgronden en verbeteren van bedrijfsprocessen? Of heb je kennis van ERP systemen en ben je toe aan een nieuwe stap? Dan is dit een mooie kans. Als je bij myBrand aan de slag gaat dan bespreken we samen met jou in welke rol jij het beste tot je recht zult komen. Jij zit aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Natuurlijk zijn gedrevenheid, ervaring en opleiding van belang, maar gezelligheid, goed samenwerken en “de match” met myBrand vinden van zeker zo’n groot belang.

Dit is wat we je bieden

Als jij voldoende “matcht “ met  myBrand gaan we samen zorgen dat je zo goed mogelijk land binnen myBrand en gaan we je helpen, om de fijne kneepjes van het consultancy vak te leren. Het grootste deel hiervan vindt on-the-job plaats. Daarnaast bieden we je:

 • Toffe en inspirerende opdrachten bij aansprekende klanten.
 • Continu begeleiding.
 • Interactieve kennissessies met collega’s uit het vak.
 • Persoonlijke aandacht van directie, teamleider en interne coach.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei passend bij jouw ambitie.
 • Werken bij de best gewaardeerde SAP dienstverlener.
 • Informele sfeer en veel ‘fun’ activiteiten.
 • Dichtbij huis werken!

Meer informatie

Wat is jouw ambitie? | Werken bij myBrand

Fellowmind

Wij zijn Fellowmind. Ons doel is om mensen met plezier met technologie te laten werken en technologie vóór hen te laten werken. Met ruim 400 collega’s in Nederland werken we iedere dag met innovatieve Microsoft-technologie aan het succesvol maken van klanten in uiteenlopende branches.

Onze mensen staan aan de basis van ons succes. Daarom doen we er alles aan om te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat betekent: geen strakke hiërarchie en volop kansen om jezelf continu te ontwikkelen.

Wij zoeken:

Software Developers of Low-Code Developers met gevoel voor IT én voor business. Onze basis zijn de Microsoft Dynamics 365 Business apps en het PowerPlatform. Dit verrijken wij met slim maatwerk en uitdagende integraties gerealiseerd binnen Microsoft Azure.

Je kunt goed samenwerken en bent leergierig en creatief. Je houdt ervan om jezelf te blijven ontwikkelen en deelt graag jouw kennis met jouw collega’s.

Tools en technieken waar onze developers mee werken: .Net Core, C#, Javascript (Typescript, React), Azure Functions, Queue’s, Webjobs.

Wij bieden:

Natuurlijk bieden we jou een fijn arbeidsvoorwaardenpakket. Salaris, vervoersregeling, vakantiedagen en pensioen zijn, vanzelfsprekend, goed geregeld!

We bieden jou een plek om jezelf verder te ontwikkelen. Je wordt goed begeleid en we helpen je om door te groeien binnen het Microsoft werkveld. Door trainingen en kennissessies leer je steeds meer en er is er altijd wel iemand om mee te sparren!

En er wordt niet alleen hard gewerkt samen. ‘Serious about fun’ is één van onze kernwaarden en dat is niet voor niets…!

Fellowmind zet technologie in om verbindingen te realiseren (fellowmindcompany.com)

Rizing

Rizing helpt ondernemingen om bedrijfsprocessen te innoveren, waaronder Human Capital Management, Enterprise Asset Management, Consumer Industries en Geospatial solutions met behulp van SAP technologieën aangevuld met eigen oplossingen.

Wij zoeken:

Voor onze divisie EAM zijn we op zoek naar ambitieuze IT-professionals die zich verder willen specialiseren in EAM. We prioriteren de wensen van onze klanten boven de IT-oplossingen die we aandragen. We gaan tot het uiterste om voor elke specifieke klant de beste oplossing te ontwerpen en te implementeren. Spreekt je dat aan? Ontdek dan of wij de juiste match voor jou zijn!

Wij bieden:
We bieden jou een uitdagende plek waar je kan leren, ontwikkelen en groeien als EAM Consultant. Onze kernwaarden zijn daarbij: ‘open, honest, direct’. We zijn wereldwijd actief, wat je de kans geeft om te werken met toonaangevende en innovatieve klanten, waarbij je een breed scala aan mensen ontmoet. Bij Rizing sta jij centraal, moedigen we je ideeën aan en belonen we je inspanningen!

Rizing Provides Intelligent Enterprise SAP® Solutions | Jobs at Rizing

Capgemini

Vrienden terugbetalen, de voorraad in een winkel checken of je pakketje volgen. Zonder dat je het weet heb je op verschillende manieren al regelmatig te maken gehad met Capgemini. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij namelijk business- & IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant en concrete resultaten geven. Onze experts leveren dus echt een impactvolle bijdrage aan het dagelijkse leven van onze opdrachtgevers en hun klanten.

Wij zoeken
Een fanatieke blokfluiter, enthousiaste Star Wars verzamelaar of creatieve cartoonist? Bij Capgemini kun je zijn wie je bent! En is het jouw talent dat telt. Onze collega’s beschouwen samenwerken als een van de belangrijkste kernwaarden. We helpen elkaar graag op weg bij vragen, pakken uitdagingen aan, maar plannen ook gerust een meeting in om ‘even bij te praten’. Want IT draait niet alleen om technologieën en methodes. Maar vooral om mensen.

Wij bieden
Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden. Maar ook: volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Capgemini Nederland – Get the future you want

DAS

DAS maakt juridische hulp toegankelijk voor consument en ondernemer, verzekerd of onverzekerd. Wij lossen problemen op voordat ze conflicten worden en leveren zo een grote bijdrage aan een eerlijke samenleving. Digitalisering is één van onze strategische pijlers. Zo weten wij onze klanten nóg beter te bereiken! Zonder onze mensen is er geen DAS. Hun meesterschap – in welke rol dan ook – zorgt ervoor dat we het recht toegankelijk maken voor iedereen. Deze unieke combinatie zoeken wij ook in al onze mensen, want onze mensen maken DAS. Onze digitale instrumenten zorgen voor een goede transparante relatie met onze klanten en maken ons daarmee onderscheidend van onze concurrenten.

Wij zoeken

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) en het Data Science Team (DST) zijn belangrijke onderdelen in de strategie en koers van DAS. Onze omgeving verandert snel, de concurrentie groeit en de impact van digitalisering is groot. ICT en het Data Science Team maken het mogelijk om onderscheidend te blijven in de markt! Wij zoeken talent dat het gaaf vindt om ons te helpen ervoor te zorgen dat onze software en IT-infrastructuur aansluiten op onze ambitie om te digitaliseren.

Tijdens het opleidingstraject van Make IT Work heb jij een basis gelegd in het ontwikkelen in low-code. Wanneer je start als Junior DevOps Engineer – Low Code bij DAS krijg je in deze functie een uitgebreid opleidingstraject, een coach én ben je vanaf dag één betrokken bij de ontwikkeling van software. Zo leer je steeds meer en groei je uit tot een professionele senior developer. Je maakt onderdeel uit van een agile ontwikkelteam waarin je op een intensieve en enthousiaste manier samenwerkt met je collega’s. Wanneer je goed in je rol zit, neem je binnen het team jouw verantwoordelijkheid voor de planning, bouw, test en oplevering van de software waar jij voor ontwikkelt. Met jouw enthousiasme en drive om te leren, neem je ook jouw collega’s mee in deze gave verandering voor onze klanten en collega’s!

Ons Data Science team werkt er hard aan om de uitkomsten van juridische dossiers te voorspellen. Met uitkomsten bedoelen we een aantal zaken, zoals de doorlooptijd van een juridisch dossier, de kans dat het dossier gerechtelijk gaat, en het financiële resultaat. Vanuit de verschillende bronsystemen van DAS worden de benodigde data verzameld op een afgeschermde Science-omgeving, de data collection server. Hier worden de data dan verder geprepareerd en ontdaan van persoonsgegevens.

Een huidig dataproject gaat over het voorspellen van de uitkomst van juridische dossier. De onderzoeksvraag is: kunnen we met de beschikbare data de juristen en advocaten ondersteunen in het bepalen van de doorlooptijd en verhaalbaarheid van een dossier? We proberen te achterhalen of het mogelijk is om aan het begin van het proces al een dergelijke voorspelling te maken, zodat deze gebruikt kan worden bij het managen van de verwachtingen van de klant.

Als Data Scientist bij DAS word je verder opgeleid om algoritmes te ontwikkelen en te implementeren. Daarnaast ga je meewerken aan het opzetten en onderhouden van de pipeline waarin deze algoritmes hun werk doen. Ons Data Science team bestaat nu uit 4 collega’s en een manager die goed samenwerken en waarbij ze elkaar versterken in maar die wel ieder een eigen specialisatie heeft binnen het team. Daarnaast staat het team nauw in contact met de business en ICT.

Wij bieden

Bij DAS krijg je de kans om wat je tijdens jouw opleiding geleerd hebt in de praktijk te gaan brengen. Maar ook ondersteunen wij je in jouw verdere ontwikkeling! Je komt terecht in een warm en gezellig team en je komt te werken op ons hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost.

Elke donderdag is er een borrel op ons kantoor in Amsterdam op de 11e verdieping waar ons dakterras zit of op de 12e verdieping, waar ICT werkzaam is. Dit geeft jou de gelegenheid om je nieuwe collega’s in een gezellige setting te leren kennen en draagt bij aan een succesvolle samenwerking.

Bij DAS werken we hybride, wat betekent dat je maximaal 50% van je werkweek op kantoor aanwezig bent. Je krijgt dus veel vrijheid om te bepalen hoe je werkweek eruit ziet!

Verder bieden wij je:

 • Een salaris tussen de €3.421,- en €5.068,- bruto per maand o.b.v. 38 uur binnen de junior schaal, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
 • De mogelijkheid om je de komende jaren verder te ontwikkelen tot medior of zelfs senior, met een maximaal salaris van €6.055,- bruto per maand o.b.v. 38 uur
 • Een 38-urige werkweek, 8% vakantiegeld en een 13e maand
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid tot het opbouwen van spaaruren
 • Een hybride vorm van werken met een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag
 • Collectieve verzekering voor zorg- en inkomen en een pensioenregeling
 • Jezelf blijven ontwikkelen met een ruim aanbod aan trainingen o.a. via Goodhabitz
 • Een collectieve regeling bedrijfsfitness

Home – Werken bij DAS

Ministerie van Defensie – C2ostCo

Command en Control ondersteuningscommando(C2OstCo)
Verbindingen zijn bij het uitvoeren van militaire missies letterlijk van levensbelang. Er gaat dan ook geen missie van start of de verbindingsdienst/C2OstCo is er bij. Het C2OstCo levert in de breedste zin van het woord de communicatieverbindingen voor de Landmacht, bedrijft elektronische oorlogsvoering en is verantwoordelijk voor militaire automatisering in het kader van “command en control”. Ook wij willen dat ons bericht aankomt: Nuntius Transmittendus, het bericht moet door.

Wij zoeken:

Wij zoeken collega’s die aan de slag willen als netwerk- of communicatie specialist. Je draait mee in een team en gaat na je opleiding(en) mee op oefeningen of inzet. Hiervoor verwachten wij van jouw doorzettingsvermogen en de wil om persoonlijk te groeien als mens en als militair. Hiervoor is van ons van belang dat je een teamspeler bent die betrouwbaar en integer is.

Wij bieden:

Jouw een dynamische werkplek en fijne collega’s die samen met jouw opdrachten willen uitvoeren. Je krijgt een vast contract en afhankelijk van jouw rol en functie een bijbehorend salaris die de eerste 4 jaar aangevuld wordt met een aannamepremie van 3600 euro bruto per jaar. Daarnaast bouw je, afhankelijk van het aantal dienstjaren, een persoonlijk opleidingsbudget op. Ook krijg je nog o.a. een goede verlofregeling, eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Werken aan vrede & veiligheid – WerkenbijDefensie.nl

Ilionx

Als ‘digital’ IT-kennispartner helpen wij onze klanten voorop te blijven lopen, zodat zij snel kunnen inspelen op veranderingen in hun markt. We zijn altijd nieuwsgierig naar vernieuwing en verbetering. Samen gaan we voor de best passende oplossing en de meest relevante innovatie uit het almaar groeiende aanbod. En dat niet alleen, we implementeren deze vervolgens ook veilig, efficiënt en effectief. We zijn technologisch onafhankelijk en actief in meerdere markten zoals o.a. in de Zorg, Overheid, Finance en Retail.

Wij zoeken

Nieuwe collega’s op het gebied van Software Engineering, Business & Data Analytics & Low Coding. We hebben een mooie klanten set, gave projecten en kunnen daar nieuwe collega’s bij gebruiken voor onze diverse projecten.

Wij bieden

Software Engineers:

30 Amsterdamse developers kunnen zich niets mooiers voorstellen dan geweldige applicaties maken voor onze klanten en daar zelf veel van opsteken. Je werkt samen met je collega’s bij de klant of als onderdeel van het team van de klant. Waar je ook bent: een vast punt is de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen. Het beste van twee werelden!

Wat bieden wij jou?

 • Interessante toonaangevende klanten en boeiende projecten
 • Werken met de nieuwste technologieën, frameworks en Tools
 • Gave opdrachten en hoofdbrekende puzzels
 • Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen in de markt dankzij onze nauwe contacten met onze technology partners
 • Onze eigen ilionx academie vol actuele trainingen
 • Veel gelegenheid om kennis en ervaring te delen met je collega’s

Security consultants:

Als je het leuk vindt om klanten tot nieuwe en verbeterde inzichten te leiden om de veiligheid van informatie te waarborgen. Dan is dit de baan voor jou! Ga aan de slag als Security Consultant bij ilionx Amsterdam.

 • Uitdagende projecten en diverse projecten
 • Een omgeving waar goede ideeën en eigen initiatieven worden gewaardeerd en gefaciliteerd
 • Veel gelegenheid om jezelf te ontwikkelen
 • Leuke bijeenkomsten met collega’s om inzichten en ervaringen te delen
 • Een open, ongedwongen cultuur dat gericht is op samenwerking
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Business & Data Analytics:

Data is een krachtig middel om grip te krijgen op processen en gericht te innoveren. Help jij organisaties om betere en slimmere beslissingen nemen en kansen te benutten?

Dataplatforms, engineering, visualisatie en analyse. Op het gebied van analytics gaan de ontwikkelingen razendsnel en wij staan vooraan. We ontwikkelen data-infrastructuren, leveren dashboards en helpen de klant zo aan waardevolle stuurinformatie. Nog een stapje verder en data gebruiken voor voorspellingen? Dan zetten we AI en machine learning in.

“Ik waardeer de vrijheid om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen en bezig te zijn met leuke en vooral innovatieve projecten.”

Elke vraag wordt opgepakt door een team van specialisten met daarin data engineers, business intelligence-specialisten en analisten. Zij brengen de behoeften van de klant in kaart en vertalen dit naar oplossingen die ruwe data omzetten in adequate output. Alle ruimte voor jouw nieuwsgierigheid en analytisch vermogen!

Wat bieden wij jou:

 • Interessante klanten en boeiende projecten
 • Een unieke kans om te laten zien wat je in huis hebt
 • Ruimte om te innoveren en te experimenteren
 • Het hele traject: van data tot dashboard
 • Veel gelegenheid om met collega’s kennis en ervaringen te delen

Werken bij ilionx | Vermenigvuldig je talent

ALTEN

ALTEN is een vooraanstaand consultancy bedrijf in de IT en Technology. Binnen ALTEN staan mensen en een passie voor techniek centraal en helpen wij onze consultants zich te ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Als consultant zie je uiteenlopende klanten en projecten, werk je samen met seniors, mediors en juniors, coach je elkaar en heb je vooral plezier. We bieden de kracht van een groot bedrijf met de sfeer van een kleiner bedrijf.

Wij zoeken
Een gedreven developer met een passie voor techniek en de ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen. Leergierig, ondernemend en sociaal zijn kernwoorden die vertrouwd voelen. Snel kunnen schakelen en verschillende omgevingen willen zien spreken je aan.

 • Wij bieden
 • Verschillende, uitdagende projecten
 • Ontwikkeling op technisch vlak in door jou gekozen richting
  • Trainingen via onze eigen ALTEN Academy
  • Coaching van seniors
  • Kennissessies met experts
 • Een gezellig en gedreven team
  • Maandelijkse meeting
  • Team events, zoals quizzen of een (board)gamenight
 • Persoonlijke ontwikkeling en begeleiding

Meer informatie
www.alten.nl
www.linkedin.com/company/alten-nederland/

UWV

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast bieden wij andere organisaties arbeidsmarkt- en gegevensdiensten*. We voeren deze diensten uit als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Wij zoeken

Als ICT’er bij UWV kun je in verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als functioneel of applicatie beheerder. In deze functies bewaak je het belang van zowel de interne als externe klant en stel je gebruiksvriendelijkheid centraal. Je kunt ingewikkelde technische materie duidelijk over brengen aan collega’s en onze behoeften scherp formuleren naar de stakeholders. Je bent zelf verantwoordelijk voor de resultaten en je eigen ontwikkeling. Je gaat moeiteloos om met veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben je inhoudelijk sterk, flexibel inzetbaar, klantgericht en leergierig.

Wij bieden

Je gaat werken bij UWV-Gegevensdiensten. Gegevensdiensten verzamelt, beheert en levert gegevens over lonen, uitkeringen en arbeidsverhoudingen van alle werkenden, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden in Nederland. Het is een dynamische omgeving met veel stakeholders. UWV Gegevensdiensten zorgt voor lastenverlichting en administratief gemak bij afnemers en burgers. Dat doen wij door op een betrouwbare en juiste manier actuele gegevens en informatie uit het domein werk en inkomen te leveren.’ Wij handelen vanuit de kernwaarden Eenvoud, Toegankelijkheid en Integriteit.

www.uwv.nl

TKP

Hi, wij zijn TKP!

Wij regelen het pensioen voor meer dan 3,8 miljoen Nederlanders. Daarmee zijn we een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Ruim 20 pensioenfondsen, duizenden werkgevers en miljoenen Nederlanders rekenen iedere dag op onze dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioen dat juist én op tijd is, of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen.

Serious Tech voor ICT-talent

Je werkt bij TKP met de technologie van morgen aan de pensioenen van miljoenen Nederlanders. Aan hun inkomen voor later. De toekomst is bij ons dus dagelijkse realiteit. Serieus werk. Voor ICT’ers met ambitie. Je krijgt bij ons namelijk alle kans je expertise te vergroten en je talenten te ontwikkelen. Zo ontwikkelen we applicaties die er echt toe doen. Waarmee je voor miljoenen deelnemers pensioenzaken makkelijker maakt. En werken we aan een hightech pensioenplatform. API-first, cloudbased, datagedreven en secure by design.

Iets voor jou?

 • Werken vanuit het principe van Continuous Delivery en in de cloud van AWS
 • Met tools als Gatling, Gitlab, Gradle en Terraform en talen en platforms als Java, PHP en Angular
 • Agile werkomgeving, met korte lijnen en veel ruimte om te experimenteren
 • Veel aandacht voor groei en persoonlijke ontwikkeling – van workshops tot online trainingen
 • Moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden, volgens de aantrekkelijke cao van moederbedrijf Aegon
 • Belangrijk en relevant werk voor de toekomst van 3,8 miljoen Nederlanders
 • Een professioneel werkklimaat, een informele sfeer en ruim 1000 energieke collega’s die elkaar willen helpen
 • Veel gezellige en sportieve activiteiten, zoals wekelijkse bootcamps, fiets- en skiweekenden en actieve pv

Benieuwd naar je mogelijkheden bij ons? Of wat ons bezighoudt? Op Werken bij TKP maak je kennis met ons én onze mensen.