Skip to content

Actueel

Wordt DICTU jouw nieuwe werkgever?

Denk jij na over een carriereswitch naar de IT? Make IT Work biedt jou de mogelijkheid om je in 11 maanden tijd volledig om te scholen tot software engineer of security specialist. 

DICTU is één van de deelnemende werkgevers aan de twee omscholingsrichtingen. Deze werkgever heeft meerdere plekken te vergeven aan talentvolle omscholers in de Randstad en Noord-Nederland. 

Fulltime omscholing

Make IT Work is een uniek omscholingstraject voor mensen die graag de overstap willen maken naar de IT. Je doorloopt als cursist 5 maanden fulltime omscholing waarin je de kneepjes van het vak leert. Aansluitend ga je als cursist voor minimaal 6 maanden aan de slag bij DICTU.

Baangarantie

Kenmerkend aan Make IT Work is de unieke werving- en selectieprocedure, de baangarantie voor de deelnemers, een hoog slagingspercentage en de duurzame relatie die ontstaat tussen deelnemer en werkgever. DICTU biedt na de 5 maanden omscholing een onboarding programma en baangarantie aan de cursisten. 

Startmomenten

Op 14 november start de Hogeschool van Amsterdam met de omscholing Security.  Op 10 oktober start de IT Academy Noord Nederland de omscholing Software Engineering. Voor beide omscholingen kunnen belangstellenden zich op dit moment inschrijven. Het is mogelijk om je vanuit andere regio’s in te schrijven voor zowel de omscholing security als software engineering, DICTU biedt werkplekken aan in zowel Noord-Nederland als de Randstad.
 
Bij interesse kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via de website: Make IT Work – Aanmelden (it-omscholing.nl)
 
Lees hier meer over de ervaring van DICTU met Make IT Work: DICTU biedt hoogopgeleiden zonder IT-achtergrond een omscholingstraject aan | Dictu.nl