Skip to content

Actueel

Wordt DICTU jouw nieuwe werkgever?

Denk jij na over een carriereswitch naar de IT? Make IT Work biedt jou de mogelijkheid om je in 11 maanden tijd volledig om te scholen tot software engineer.

DICTU is een van de deelnemende werkgevers voor de omscholingsrichting Software Engineering. DICTU is een van de grootste ICT-organisaties binnen de Rijksoverheid. Zij werken aan slimme ICT oplossingen voor de ministeries van economische zaken en Klimaat en Landbouw, Visserij en Voedselkwaliteit. Deze werkgever heeft meerdere plekken te vergeven aan talentvolle omscholers in de Randstad en Noord-Nederland. 

Fulltime omscholing

Make IT Work is een uniek omscholingstraject voor mensen die graag de overstap willen maken naar de IT. Je doorloopt als cursist 5 maanden fulltime omscholing waarin je de kneepjes van het vak leert. Aansluitend ga je als cursist voor minimaal 6 maanden aan de slag bij DICTU.

Baangarantie

Kenmerkend aan Make IT Work is de unieke werving- en selectieprocedure, de baangarantie voor de deelnemers, een hoog slagingspercentage en de duurzame relatie die ontstaat tussen deelnemer en werkgever. DICTU biedt na de 5 maanden omscholing een onboarding programma en baangarantie aan de cursisten. 

Startmomenten

Op 4 september 2023 starten de Hogeschool van Amsterdam en de IT Academy Noord Nederland met de omscholing Software Engineering. DICTU biedt werkplekken aan in Assen, Zwolle en Den Haag.

Benieuwd of omscholen via Make IT Work en werken bij DICTU iets voor jou is? Meld je aan voor een van de informatiesessies!