Skip to content
ESTREME
ESTREME

De core business van ESTREME is Applicatie-Integratie, onze missie is de beste oplossingen te bieden bij het ontsluiten, integreren en koppelen van data aan onze klanten. Dit doen wij door constant te blijven investeren en innoveren. Wij helpen onze klanten met het ombouwen van oude ‘legacy’ systemen naar het web en faciliteren bij productinnovaties en bedrijfsintegraties. Wij richten ons op het ontwerp, realisatie & beheer van toekomst vaste integratie architecturen (back-end koppelingen) voor administratieve, logistieke en de (offshore) maak -industrie. Wij ontwikkelen altijd onder architectuur en zo eenvoudig, robuust en beheersbaar mogelijk.

Wij zoeken:

Enthousiastelingen die zich (verder) willen specialiseren op gebied van middleware, cloud en (web)services.Bij ons is willen blijven leren vanzelfsprekend, investeren in je eigen ontwikkeling topprioriteit en persoonlijke groei gegarandeerd waardoor je voor jezelf en voor onze klanten maximaal kan presteren zonder uitputtend bezig te zijn.

Wij bieden:

Een technische omgeving waar met passie over ICT wordt gesproken. Een hecht team dat elkaar met raad en daad bijstaat als we in het veld of op kantoor te maken hebben met pittige uitdagingen en waar volop persoonlijke ontwikkeling mogelijk is. Kansen om samen te werken met talentvolle mensen, de mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken, en op vele terreinen vaardigheden te ontwikkelen. Zelfstandigheid maar niet zonder stevige begeleiding in de vorm van trainingen, peer reviews en oprecht geïnteresseerde collega’s.

Ben jij inmiddels alert en nieuwsgierige genoeg om ons beter te willen leren kennen? Bezoek ons dan op de werkgeversmarkt van MakeItWork en bepaal zelf of je wel of niet bij ons zou willen werken.

Wij staan in ieder geval met open armen voor je klaar!