Skip to content

Cobra CRM

logo-cobra-crm (002)

Als Salesforce-partner helpen wij klanten uit verschillende industrieën met het adviseren over en inrichten van Salesforce-oplossingen. Van eenvoudige crm-oplossingen tot uitgebreide klantportalen, eventmanagement, marketing automation, service-processen en vele andere mogelijkheden. Met een enthousiast team van consultants, projectmanager en developers  werken we vanuit Zwolle voor een brede selectie klanten in de zakelijke, non-profit en onderwijsmarkt. In die laatste markt zijn wij door Salesforce uitgeroepen als EMEA Partner of the Year 2021.

Wij zoeken

Consultants en Developers. Als consultant ben je de centrale persoon die oplossingen adviseert en realiseert bij klanten. Je bent volledig thuis in Salesforce en zet de verschillende tools in om een concrete oplossing voor een klant te realiseren. Soms gaat dat over het verkrijgen van inzicht in alle crm-data, het centraliseren van data, het inrichten van een event management-oplossing, het trainen van nieuwe gebruikers, etc. Als Developer ben je niet alleen thuis in de declaratieve mogelijkheden van Salesforce maar ook in Apex en Visualforce.

Wij bieden

We willen graag dat je lekker in je vel zit en een leuke baan hebt. Zodoende geven wij je het volgende:

  • Goede spullen, zoals laptop en een telefoon.
  • Opleiding, je wilt een specialist worden en daarom gaan wij veel tijd in je steken! Ook als je specialist bent, blijft er ruimte voor individuele ontwikkeling en carrièreplanning.
  • Leuke collega’s die jou alle ins en outs van het vak leren
  • Een jaarlijkse studiereis waarbij we afreizen naar de sneeuw!

Meer informatie

Functie Developer: https://www.cobracrm.nl/vacature-junior-salesforce-developer/

Functie Consultant: https://www.cobracrm.nl/vacature-junior-salesforce-consultant/

www.cobracrm.nl