Koninklijke Landmacht

De Koninklijke Landmacht voorziet in veiligheid voor, door en tussen mensen. Dit doen we met operationele eenheden met goed getrainde mensen en technologisch hoogwaardige systemen. De verbindingsdienst levert mobiele IT-infrastructuur en IT-specialisten zodat de operationele eenheden altijd en overal met elkaar kunnen communiceren. Het Command&Control Ondersteuningscommando (C2OstCo) vormt de kern van de verbindingsdienst. Hier zijn de schaarse en specialistische capaciteiten ondergebracht. Daarnaast bevat het C2OstCo de School Verbindingsdienst en een kenniscentrum voor respectievelijk de opleiding & training en de opbouw van een solide kennisbasis.

Wij zoeken:

Als netwerkspecialist werk je bij het C2OstCo en ondersteun je, samen met je collega’s, bij de installatie en instandhouding van de IT-netwerken van operationele eenheden. Daarbij ben jij de expert op het gebied van dagelijks beheer, informatiebeveiliging en het oplossen van storingen. Tevens ondersteun je bij de koppelingen met (internationale) netwerken van andere eenheden en regisseer je veranderingen in de ontplooide netwerken.  

Wij bieden:

  • Uitdagend werk bij een operationele eenheid, waarbij je naast de militair, werkt in een dynamische internationale omgeving en samen zorgt dat de IT-netwerken optimaal functioneren.
  • Tijdelijk contract van een jaar (maximaal tot 3 jaar te verlengen)
  • Initieel als burger. Na het tijdelijk contract bestaat de mogelijkheid om een vaste aanstelling te krijgen als militair en door te groeien binnen Defensie.
  • Passend marktconform salaris.
  • Maandelijkse bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering wordt naar rato berekend bij een fulltime dienstverband.
  • Eindejaarsuitkering van 8,3%

XCESS

Wij zijn specialisten in AFAS koppelingen, .NET Webapplicaties, MS Access en SQL.
Bij XCESS werken wij met meer dan 20 XCESS-collega’s om jouw systemen op een doordachte, overzichtelijke en veilige manier met elkaar te koppelen en te integreren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de koppelingen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen zodat jij de gegevens die je dagelijks gebruikt direct bij de hand hebt. De basis voor al onze applicaties is Microsoft technologie waarmee wij de beste resultaten bereiken voor onze klanten. Dat blijkt uit onze referenties maar ook de drie gecertificeerde partnerships: DNN specialist, Microsoft Silver Partner en AFAS gecertificeerd partner.

Wij zoeken
Software ontwikkelaar met:
• HBO/WO werk- en denkniveau
• Creatief, initiatief en ambitie
• Zelfstandig en verantwoordelijk
• Leergierig en enthousiast.
• Op zoek naar de laatste ontwikkelingen. Een software techie.
• Communicatieve vaardigheden
• Teamspeler

Wij bieden
• Een uitdagende en afwisselende fulltime functie waarbij je met collega’s nieuwe ontwikkelingen bespreekt, oplossingen bedenkt voor verbeteren van bedrijfsprocessen, nieuwe development technieken leert, programmatuur ontwikkelt en klantcontact hebt.
• Ontwikkeling aan de XCESS standaard producten
• Informele werkomgeving binnen een organisatie met zo’n 25 collega’s
• Gezelligheid met je collega’s zoals samen lunchen, tafeltennissen, tafelvoetballen en
• natuurlijk super leuke personeelsuitjes
• Opleidingsplan en studiebudget
• Marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
• Mobiliteitsvergoeding
• Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken 

ESTREME

Binnen Estreme werken jong talenten en ervaren specialisten samen aan applicatie-integratie. Estreme is een kleine, maar hard groeiende organisatie waarin persoonlijke aandacht centraal staat. We houden de communicatie en omgang met elkaar graag Estreme puur en zuiver, vinden het belangrijk dat jouw werk Estreme veelzijdig is én denken op allerlei verschillende vlakken graag met jou mee. We doen het graag Estreme met elkaar. Jouw input en ideeën worden dan ook serieus genomen en erg gewaardeerd. Naast al dat harde werken vinden wij het ook Estreme belangrijk dat er tijd is voor gezelligheid en gaan we informeel met elkaar om. We hebben maandelijks een borrel, lachen veel gelachen met elkaar en hebben het natuurlijk voornamelijk over niet-werkgerelateerde zaken.

Wij zoeken

Enthousiastelingen die zich (verder) willen specialiseren op gebied van Microsoft, Azure Cloud en integratie (koppelingen tussen systemen). Bij ons is willen blijven leren vanzelfsprekend, investeren in je eigen ontwikkeling topprioriteit en persoonlijke groei gegarandeerd waardoor je voor jezelf en voor onze klanten maximaal kan presteren zonder uitputtend bezig te zijn.

Wij bieden

• Een veelzijdige baan;
• Een fijne werkplek waar naar jouw ideeën en wensen wordt geluisterd;
• Een informele werksfeer, waar iedereen elkaar kent en er veel wordt gelachen;
• Flexibele werktijden waarbij je thuis, bij ons op kantoor kan werken.
• Standaard jaarlijks 25 vakantiedagen, maar méér dagen kopen is mogelijk;
• Volledige reiskostenvergoeding;
• Een inspirerende werkplek op een unieke locatie: het UvA science park, met onder andere sportmogelijkheden (zoals squash, fitness en klimmen).
• Soort dienstverband: Fulltime
• Salaris: in overleg

Meer informatie

www.werkenbijestreme.nl

Simac

Simac is een technologiebedrijf waar in totaal ruim 1400 mensen werken. Zij zijn verdeeld over verschillende bedrijven met vestigingen in een groot deel van Europa. Elk Simac-bedrijf is specialist op een eigen terrein. Wat dat terrein ook is, alle Simac’ers delen dezelfde filosofie: het in teamverband aangaan van technologische uitdagingen levert betere oplossingen voor de klant op. We hebben er zelfs een aparte term voor in het leven geroepen: Teamnology. Wil jij ook deel uitmaken van Teamnology?

Wij zoeken:

Wij zijn als Simac IT NL de IT-partner voor middelgrote en grote bedrijven die voor hun IT-infrastructuur willen vertrouwen op een professionele partij. Outsourcingsdiensten, managed services, security en cloud computing vormen de kern van de dienstverlening. De klantenset bestaat uit gerenommeerde bedrijven uit de sectoren retail, healthcare, finance, industrie en overheid.  Wij zijn continue op zoek naar versterking van ons team.

Wil je aan de slag bij Simac IT NL. Voor grote diversiteit aan vacatures, kijk op Werken bij Simac

Wij bieden:

We bieden je een informele organisatie waar de goede onderlinge band tussen collega’s van groot belang is. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen in de groeiende kennisomgeving van de gehele Simac organisatie. Simac biedt je een interessant salarispakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

KVK

Als KVK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online. We zijn een publieke, landelijke organisatie met betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We dagen onszelf elke keer opnieuw uit om ondernemers in Nederland vooruit te helpen.

Wij zoeken:

15 nieuwe collega’s die hun talent in willen zetten om mee te werken aan het ontwikkelen van praktische digitale oplossingen die ondernemers helpen hun leven makkelijker te maken. Concreet zijn wij op zoek naar leergierige, gemotiveerde, getalenteerde mensen waarmee het ook nog eens fijn samenwerken is. KVK is volop in beweging. Een flexibele ‘mindset’ is niet alleen tijdens het omscholen belangrijk maar ook daarna als je voor KVK kiest.

Wij bieden:

Een traject dat bestaat uit twee fases: 1) zes maanden studeren aan de HvA 2) zes maanden praktijkervaring opdoen via een traineeprogramma. In het traineeteam voer je ten minste twee KvK-projecten uit waar je aan je technische en professionele vaardigheden werkt. Na het succesvol afronden van beide fases ga je als junior software engineer aan de slag in één van de 35 teams. In je team krijg je volop ondersteuning van ervaren IT-collega’s om ook na het afronden van het traineeprogramma het beste uit jezelf te halen.

Meer informatie? Kijk op KVK.nl

MyBit

MyBit is een informele en stabiele organisatie die software op maat bouwt. Wij hebben partners uit de sectoren overheid, zorg, energie, onderwijs en e-commerce. Bij ons vind je uitdagend werk (in-house, dus geen detachering), kan je creatief zijn en werk je met je team aan een of meerdere projecten.

Het liefst gaan we langdurige werkrelaties aan, zowel met partners als met personeel. MyBit is een erkend leerbedrijf en we werken al jaren samen met Make IT Work in Hilversum.

Wij zoeken

Leuke, gemotiveerde, no-nonsens, would-be software developers die echt kiezen voor onze manier van werken en voor de gezelligheid op de werkvloer. Heb jij het in je dit vak te leren, en ben je bereidt weer 40 uur de schoolbanken in te gaan? Laat ons zien dat je ervoor wilt gaan, verdiep je alvast in wat programmeertalen en probeer wat uit. Dan is kans groot dat wij een match zijn!

Wij bieden

Gewoon goede voorwaarden (o.a. pensioenregeling en vakantiedagen), de beste werkervaring voor jou, gezelligheid en een fijne, veilige sfeer. Je treft bij ons een plezierige, informele werkomgeving met jonge, gemotiveerde collega’s. Door middel van spelletjesavonden, tafelvoetbal, sportuitjes en borrels heerst er een sfeer op kantoor die we het best kunnen omschrijven als familiair, vertrouwd en gezellig. En wij doen niet aan overwerken. Privétijd is privétijd: je hebt dan het recht om onbereikbaar te zijn.

Binck Bank

Er is een hoop veranderd in de afgelopen 15 jaar. Helemaal voor beleggers. Voordat Binck bestond, was beleggen alleen weggelegd voor the happy few – het was duur, omslachtig en erg gebruiksonvriendelijk. Tot Binck de Nederlandse belegger in het jaar 2000 het online platform met de juiste tools gaf om zelf succesvol te beleggen op de beurs. Hardwerkend, dienstbaar en no-nonsense. In 15 jaar tijd heeft Binck de wereld van online beleggen compleet veranderd. Lees meer: https://www.15jaarbinck.nl/

Dat ons platform een “up-time” van 99,9 % heeft, is magnifiek en dat weten we met de afdeling ook te realiseren. Met onze klantenteams zetten we de gebruiker centraal en kunnen we met innovatieve oplossingen komen. Binnen de klantenteams werken verschillende disciplines, maar ook buiten de klantenteams werken onze IT collega’s hard om ons platform 24/7 beschikbaar te houden.

Development

Stil in een kamertje code inkloppen is er niet meer bij. ’s Ochtends bij de stand-up bespreek je samen met jouw collega’s uit het scrum team waar je aan gaat werken en welke problemen je weer hebt opgelost. Een goede samenwerking is belangrijk om de ingewikkelde uitdagingen van onze producten te kunnen oplossen. Samen sta je immers sterker. Maar ook bespreek je met de verschillende business afdelingen wat de klant nou echt wil. En wat heeft prioriteit? Bij Binck werken vele getalenteerde developers omdat ze bij Binck nou net die extra uitdaging hebben, die je binnen een complexe en real-time omgeving graag terugziet.

Doorgroeimogelijkheden

Binck is eigenlijk een IT bedrijf; we bedenken en bouwen onze producten zelf. Er zijn daardoor binnen de IT afdeling vele disciplines vertegenwoordigd. Dit is de ideale basis om te kunnen doorgroeien binnen onze IT organisatie. Afhankelijk van jouw persoonlijke kwaliteiten kun je je verder ontwikkelen tot een specialist in jouw kennisgebied of je kan een overstap maken naar een ander gebied met nieuwe uitdagingen. De keus is aan jou, wij zullen je daarbij helpen.

Werken bij Binck

Inmiddels staan we als marktleider aan het roer van het schip, maar de mentaliteit van het ketelbinkie is gebleven en zie je dagelijks bij ons terug. We zijn hands-on ingesteld, hebben geen vergadercultuur en willen graag onze klanten verrassen met een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en uitzonderlijke prestaties blijven niet onopgemerkt.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om naast het werk ook leuke activiteiten te ondernemen. Zo sluiten we elke vrijdag de week af met een borrel in onze bar met dakterras, hebben we elk jaar een waanzinnig feest en worden er regelmatige leuke medewerkers activiteiten georganiseerd zoals een themaborrel, PubQuiz of sportevent.

Dat we competitief zijn blijkt ook uit onze affiniteit met sport. Elke week staan er trainers klaar om met jou te kickboxen, bootcampen maar ook Yoga of Mindfulness wordt aangeboden. Daarnaast zijn we trotse sponsor van de BinckBank Tour wat jou als medewerker natuurlijk een aantal exclusieve voordelen biedt!

Lees meer over Binck: https://www.binck.nl/waarom-binck/over-binck en op https://www.werkenbijbinck.nl/

AMIS

AMIS is dé specialist op het gebied van Internet of Things, Data- en Integratie Engineering, Datagedreven toepassingen en Data Platforms. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We volgen de laatste IT-ontwikkelingen op de voet en delen kennis onderling en met de community. Het zit in onze cultuur elkaar verder te helpen als je vastloopt, ook al werk je niet met elkaar in hetzelfde project. Met ongeveer 80 zeer ervaren consultants voeren wij de meest uitdagende projecten uit op het gebied van integratie, modernisering, nieuwbouw beheer. Daarnaast ontwikkelen we web applicaties, data-integraties, API’s, dataplatforms en analytics. Onze consultants gaan altijd voor optimaal resultaat, zodat onze klanten het maximale uit hun IT-investeringen halen. Wij bouwen aan lange termijn relaties met onze klanten. Persoonlijk contact, betrokkenheid en vertrouwen zijn de pijlers in onze klantrelatie. We werken in een hecht team met een groot groepsgevoel en ruimte om te groeien. Wil je meer lezen over het werken bij AMIS? Klik hier voor een interview met één van onze specialisten over de uitdagende projecten waaraan wij werken.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe?

Aiopener BV

Enkele concrete voorbeelden zijn scan integraties met software systemen als Exact, Microsoft 365, Unit4, Afas, BaseNet en Plancare. Hierin leveren we extra toegevoegde waarde door op basis van tekstherkenning documenten te koppelen aan het juiste dossier waardoor de bedrijfsprocessen bij onze klanten sneller en minder fout gevoelig worden.

Tevens zijn we sinds 1 jaar actief met het implementeren van een rechtsgeldige digitale handtekening binnen organisaties, deze oplossing vervangt het traditionele proces van printen, ondertekenen met pen en vervolgens terug sturen. Kortom sneller en milieuvriendelijker! 

Wie zoeken we?

Vind je het leuk om met een klein team mee te denken in de bedrijfsprocessen van bovenstaande branches en kun je deze vertalen in softwarematige oplossingen om die processen beter en efficiënter te maken? Dan willen we jou graag hebben. .