Qube

Slimmer werken door ICT op een inventieve manier in te zetten. ICT-oplossingen die zich aanpassen aan je organisatie in plaats van andersom. Meer doen in minder tijd, tegen lagere kosten en met meer plezier. Dat is wat we bedoelen met A Smart Move. Dat is waar we ons iedere dag voor inzetten. Al 30 jaar lang. Dat doen we onder andere voor zakelijke dienstverleners, hotels, congrescentra, projectorganisaties en shared service centers.

Schakel ons in voor:

 • ICT-strategievorming
 • Procesinnovatie en -optimalisatie
 • Selecteren en implementeren van hard- en software
 • Systeem- en applicatiebeheer
 • Directe ondersteuning van ICT-systemen, inclusief calamiteitenbehandeling

Zie ook www.qube.nl en www.werkenbijqube.nl

Wij zoeken

QUBE is een groeiende organisatie en is op zoek naar professionals om samen verder te groeien. We zijn op zoek naar communicatief sterke en klantgerichte medewerkers. Je haalt er voldoening uit om door middel van teamwork en samenwerking resultaten te behalen. Je bent ondernemend, wat inhoudt dat je proactief bent en kansen ziet en benut. Bovendien heb je, net als wij, een pragmatische instelling.

Wij bieden

Natuurlijk bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een pensioenregeling, een mobiliteitsvergoeding, laptop en smartphone, etc.
Maar wat QUBE écht uniek maakt zijn de persoonlijke aandacht voor onze klanten en collega’s, de verantwoordelijkheid die we je bieden en de ontwikkelingsmogelijkheden.
We zijn een groeiend bedrijf met korte lijntjes. Daardoor is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ambities en kun je echt een verschil maken in het verder vormgeven van de organisatie.
Bij QUBE werken we in een hecht en informeel team van gemotiveerde collega’s, zonder corona zouden we samen lunchen en regelmatig gezellige dingen georganiseerd worden. (zoals pizzasessies, borrels, uitjes en skiweekendjes).

Koninklijke Landmacht

De Koninklijke Landmacht voorziet in veiligheid voor, door en tussen mensen. Dit doen we met operationele eenheden met goed getrainde mensen en technologisch hoogwaardige systemen. De verbindingsdienst levert mobiele IT-infrastructuur en IT-specialisten zodat de operationele eenheden altijd en overal met elkaar kunnen communiceren. Het Command&Control Ondersteuningscommando (C2OstCo) vormt de kern van de verbindingsdienst. Hier zijn de schaarse en specialistische capaciteiten ondergebracht. Daarnaast bevat het C2OstCo de School Verbindingsdienst en een kenniscentrum voor respectievelijk de opleiding & training en de opbouw van een solide kennisbasis.

Wij zoeken:

Als netwerkspecialist werk je bij het C2OstCo en ondersteun je, samen met je collega’s, bij de installatie en instandhouding van de IT-netwerken van operationele eenheden. Daarbij ben jij de expert op het gebied van dagelijks beheer, informatiebeveiliging en het oplossen van storingen. Tevens ondersteun je bij de koppelingen met (internationale) netwerken van andere eenheden en regisseer je veranderingen in de ontplooide netwerken.  

Wij bieden:

 • Uitdagend werk bij een operationele eenheid, waarbij je naast de militair, werkt in een dynamische internationale omgeving en samen zorgt dat de IT-netwerken optimaal functioneren.
 • Tijdelijk contract van een jaar (maximaal tot 3 jaar te verlengen)
 • Initieel als burger. Na het tijdelijk contract bestaat de mogelijkheid om een vaste aanstelling te krijgen als militair en door te groeien binnen Defensie.
 • Passend marktconform salaris.
 • Maandelijkse bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering wordt naar rato berekend bij een fulltime dienstverband.
 • Eindejaarsuitkering van 8,3%

XCESS

Wij zijn specialisten in AFAS koppelingen, .NET Webapplicaties, MS Access en SQL.
Bij XCESS werken wij met meer dan 20 XCESS-collega’s om jouw systemen op een doordachte, overzichtelijke en veilige manier met elkaar te koppelen en te integreren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de koppelingen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen zodat jij de gegevens die je dagelijks gebruikt direct bij de hand hebt.
De basis voor al onze applicaties is Microsoft technologie waarmee wij de beste resultaten bereiken voor onze klanten. Dat blijkt uit onze referenties maar ook de drie gecertificeerde partnerships: DNN specialist, Microsoft Silver Partner en AFAS gecertificeerd partner.

ESTREME

De core business van ESTREME is Applicatie-Integratie, onze missie is de beste oplossingen te bieden bij het ontsluiten, integreren en koppelen van data aan onze klanten. Dit doen wij door constant te blijven investeren en innoveren. Wij helpen onze klanten met het ombouwen van oude ‘legacy’ systemen naar het web en faciliteren bij productinnovaties en bedrijfsintegraties. Wij richten ons op het ontwerp, realisatie & beheer van toekomst vaste integratie architecturen (back-end koppelingen) voor administratieve, logistieke en de (offshore) maak -industrie. Wij ontwikkelen altijd onder architectuur en zo eenvoudig, robuust en beheersbaar mogelijk.

Wij zoeken:

Enthousiastelingen die zich (verder) willen specialiseren op gebied van middleware, cloud en (web)services.Bij ons is willen blijven leren vanzelfsprekend, investeren in je eigen ontwikkeling topprioriteit en persoonlijke groei gegarandeerd waardoor je voor jezelf en voor onze klanten maximaal kan presteren zonder uitputtend bezig te zijn.

Wij bieden:

Een technische omgeving waar met passie over ICT wordt gesproken. Een hecht team dat elkaar met raad en daad bijstaat als we in het veld of op kantoor te maken hebben met pittige uitdagingen en waar volop persoonlijke ontwikkeling mogelijk is. Kansen om samen te werken met talentvolle mensen, de mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken, en op vele terreinen vaardigheden te ontwikkelen. Zelfstandigheid maar niet zonder stevige begeleiding in de vorm van trainingen, peer reviews en oprecht geïnteresseerde collega’s.

Ben jij inmiddels alert en nieuwsgierige genoeg om ons beter te willen leren kennen? Bezoek ons dan op de werkgeversmarkt van MakeItWork en bepaal zelf of je wel of niet bij ons zou willen werken.

Wij staan in ieder geval met open armen voor je klaar!

Simac

Simac is een technologiebedrijf waar in totaal ruim 1400 mensen werken. Zij zijn verdeeld over verschillende bedrijven met vestigingen in een groot deel van Europa. Elk Simac-bedrijf is specialist op een eigen terrein. Wat dat terrein ook is, alle Simac’ers delen dezelfde filosofie: het in teamverband aangaan van technologische uitdagingen levert betere oplossingen voor de klant op. We hebben er zelfs een aparte term voor in het leven geroepen: Teamnology. Wil jij ook deel uitmaken van Teamnology?

Wij zoeken:

Wij zijn als Simac IT NL de IT-partner voor middelgrote en grote bedrijven die voor hun IT-infrastructuur willen vertrouwen op een professionele partij. Outsourcingsdiensten, managed services, security en cloud computing vormen de kern van de dienstverlening. De klantenset bestaat uit gerenommeerde bedrijven uit de sectoren retail, healthcare, finance, industrie en overheid.  Wij zijn continue op zoek naar versterking van ons team.

Wil je aan de slag bij Simac IT NL. Voor grote diversiteit aan vacatures, kijk op Werken bij Simac

Wij bieden:

We bieden je een informele organisatie waar de goede onderlinge band tussen collega’s van groot belang is. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen in de groeiende kennisomgeving van de gehele Simac organisatie. Simac biedt je een interessant salarispakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

KVK

KVK zorgt voor betrouwbare bedrijfsinformatie, kennis en advies voor en over ondernemers. De behoefte van de ondernemer is leidend voor de manier waarop wij onze taken uitvoeren. KVK is een zelfstandig bestuursorgaan. Wij ondersteunen mensen die een onderneming willen beginnen, ondernemers die al actief zijn en bedrijven die ambities hebben voor internationale handel, innovatie, vernieuwing en verdere groei. Het is onze missie om het leven van ondernemers makkelijker te maken met informatie. Met onze kennis, expertise en advies leveren we een bijdrage aan het ondernemersklimaat in Nederland. Zo ondersteunen we Nederlandse bedrijven richting een groter innovatievermogen en concurrentiekracht. Dit komt de welvaart en het welzijn in ons land ten goede.

Meer informatie? Kijk op KVK.nl

Wij zoeken:

10 nieuwe collega’s die hun talent in willen zetten om vanuit de afdeling IT Online bij te dragen aan de doelstellingen van KVK. Concreet zijn wij op zoek naar leergierige, gemotiveerde, getalenteerde mensen waarmee het ook nog eens fijn samenwerken is. KVK is volop in beweging. Een flexibele ‘mindset’ is niet alleen tijdens het omscholen belangrijk maar ook daarna als je voor KVK kiest.

Wij bieden:

Een traject dat bestaat uit drie fases: 1: Studeren bij de HVA. 2: Praktijkervaring opdoen in een traineeteam bij KVK en werken aan alle skills die nodig zijn om ten minste twee projecten af te ronden. Fase 3: je gaat als junior aan de slag in één van de 30 teams binnen de afdeling IT Online.

MyBit

MyBit is een informele en stabiele organisatie die software op maat bouwt. Wij hebben partners uit de sectoren overheid, zorg, energie, onderwijs en e-commerce. Bij ons vind je uitdagend werk (in-house, dus geen detachering), kan je creatief zijn en werk je met je team aan een of meerdere projecten.

Het liefst gaan we langdurige werkrelaties aan, zowel met partners als met personeel. MyBit is een erkend leerbedrijf en we werken al jaren samen met Make IT Work in Hilversum.

Wij zoeken:

Leuke, gemotiveerde, no-nonsens, would-be software developers die echt kiezen voor onze manier van werken en voor de gezelligheid op de werkvloer. Heb jij het in je dit vak te leren, en ben je bereid weer 40 uur de schoolbanken in te gaan? Laat ons zien dat je ervoor wilt gaan, verdiep je alvast in wat programmeertalen en probeer wat uit. Dan is kans groot dat wij een match zijn!

Wij bieden:

Gewoon goede voorwaarden (o.a. pensioenregeling en vakantiedagen), de beste werkervaring voor jou, gezelligheid en een fijne, veilige sfeer. Je treft bij ons een plezierige, informele werkomgeving met jonge, gemotiveerde collega’s. Door middel van spelletjesavonden, tafelvoetbal, sportuitjes en borrels heerst er een sfeer op kantoor die we het best kunnen omschrijven als familiair, vertrouwd en gezellig. En wij doen niet aan overwerken. Privétijd is privétijd: je hebt dan het recht om onbereikbaar te zijn.

Binck Bank

Er is een hoop veranderd in de afgelopen 15 jaar. Helemaal voor beleggers. Voordat Binck bestond, was beleggen alleen weggelegd voor the happy few – het was duur, omslachtig en erg gebruiksonvriendelijk. Tot Binck de Nederlandse belegger in het jaar 2000 het online platform met de juiste tools gaf om zelf succesvol te beleggen op de beurs. Hardwerkend, dienstbaar en no-nonsense. In 15 jaar tijd heeft Binck de wereld van online beleggen compleet veranderd. Lees meer: https://www.15jaarbinck.nl/

Dat ons platform een “up-time” van 99,9 % heeft, is magnifiek en dat weten we met de afdeling ook te realiseren. Met onze klantenteams zetten we de gebruiker centraal en kunnen we met innovatieve oplossingen komen. Binnen de klantenteams werken verschillende disciplines, maar ook buiten de klantenteams werken onze IT collega’s hard om ons platform 24/7 beschikbaar te houden.

Development

Stil in een kamertje code inkloppen is er niet meer bij. ’s Ochtends bij de stand-up bespreek je samen met jouw collega’s uit het scrum team waar je aan gaat werken en welke problemen je weer hebt opgelost. Een goede samenwerking is belangrijk om de ingewikkelde uitdagingen van onze producten te kunnen oplossen. Samen sta je immers sterker. Maar ook bespreek je met de verschillende business afdelingen wat de klant nou echt wil. En wat heeft prioriteit? Bij Binck werken vele getalenteerde developers omdat ze bij Binck nou net die extra uitdaging hebben, die je binnen een complexe en real-time omgeving graag terugziet.

Doorgroeimogelijkheden

Binck is eigenlijk een IT bedrijf; we bedenken en bouwen onze producten zelf. Er zijn daardoor binnen de IT afdeling vele disciplines vertegenwoordigd. Dit is de ideale basis om te kunnen doorgroeien binnen onze IT organisatie. Afhankelijk van jouw persoonlijke kwaliteiten kun je je verder ontwikkelen tot een specialist in jouw kennisgebied of je kan een overstap maken naar een ander gebied met nieuwe uitdagingen. De keus is aan jou, wij zullen je daarbij helpen.

Werken bij Binck

Inmiddels staan we als marktleider aan het roer van het schip, maar de mentaliteit van het ketelbinkie is gebleven en zie je dagelijks bij ons terug. We zijn hands-on ingesteld, hebben geen vergadercultuur en willen graag onze klanten verrassen met een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en uitzonderlijke prestaties blijven niet onopgemerkt.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om naast het werk ook leuke activiteiten te ondernemen. Zo sluiten we elke vrijdag de week af met een borrel in onze bar met dakterras, hebben we elk jaar een waanzinnig feest en worden er regelmatige leuke medewerkers activiteiten georganiseerd zoals een themaborrel, PubQuiz of sportevent.

Dat we competitief zijn blijkt ook uit onze affiniteit met sport. Elke week staan er trainers klaar om met jou te kickboxen, bootcampen maar ook Yoga of Mindfulness wordt aangeboden. Daarnaast zijn we trotse sponsor van de BinckBank Tour wat jou als medewerker natuurlijk een aantal exclusieve voordelen biedt!

Lees meer over Binck: https://www.binck.nl/waarom-binck/over-binck en op https://www.werkenbijbinck.nl/

AMIS

Over AMIS
AMIS is de intergratiespecialist die u kan helpen uw business te verbeteren. Onze 100+ collega’s zijn specialisten die werken aan het bouwen van complexe maatwerkapplicaties, het integreren van het applicatielandschap of het beheren van het volledige onderliggende platform van maatschappij kritische omgevingen. Wij spelen topsport en zijn daar trots op! Uiteraard hebben we ook veel lol tijdens ons jaarlijkse AMIS weekend, barbecue en andere uitjes.

Werken bij
Bij AMIS werken spraakmakende consultants die regelmatig op het podium staan om hun visie op Oracle technologie te geven. Tegelijkertijd werken bij AMIS ook heel veel consultants die gewoon goed zijn in hun vakgebied. Wat al deze mensen met elkaar delen, is hun drive om verschillende technologieën te doorgronden en toe te passen in spraakmakende projecten bij opdrachtgevers. Vooral bij opdrachtgevers waar AMIS echt het verschil mag maken. Na de opleiding van Make IT Work kom je terecht in de AMIS Development Studio. Hier bouwen we in een jong en leergierig team aan diverse applicaties voor onze klanten. Dit doen we vaak met Oracle ADF maar ook met bijvoorbeeld Angular of integratie met Oracle SOA. Deze specifieke kennis word je geleerd in trainingsvorm maar ook on the job door collega’s. We werken Agile dus ook jij kan na een paar weken in de stand-up meeting al vertellen wat je bereikt hebt. Doordat de meeste collega’s in dit team ooit zijn begonnen bij AMIS als stagiair of starter, heerst er een leergierige sfeer en een gevoel van samenhorigheid.

Na een half jaar begeleid je nieuwe collega’s en maak je jouw technische skills steeds beter. Na een jaar bestaat de mogelijkheid om eens ‘buiten te kijken’. We zoeken een passende opdracht op locatie van een klant waar je naast jouw technische skills ook verder jouw consultancy skills kunt verbeteren. Een aantal jaren en projecten verder, help jij onze klanten met nieuw te bouwen applicaties, adviseer je op architectuurniveau en train je collega’s of medewerkers van de klant.

Wat biedt AMIS?
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Een salaris en bonusregeling wat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
Een leaseauto, telefoon en laptop;
Leren en kennisdelen. Met experts in je vakgebied werk je intensief samen en je kijkt continu naar de nieuwste ontwikkelingen. Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld
Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg. Kortom, een hechte club van collega’s

Studierichting
AMIS biedt de studierichting software engineering aan.

Contact
Nieuwsgierig? Houd de website van Make IT Work in de gaten om te zien of AMIS ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is en neem alvast een kijkje op de website: https://www.amis.nl/ 

Aiopener BV

Enkele concrete voorbeelden zijn scan integraties met software systemen als Exact, Microsoft 365, Unit4, Afas, BaseNet en Plancare. Hierin leveren we extra toegevoegde waarde door op basis van tekstherkenning documenten te koppelen aan het juiste dossier waardoor de bedrijfsprocessen bij onze klanten sneller en minder fout gevoelig worden.

Tevens zijn we sinds 1 jaar actief met het implementeren van een rechtsgeldige digitale handtekening binnen organisaties, deze oplossing vervangt het traditionele proces van printen, ondertekenen met pen en vervolgens terug sturen. Kortom sneller en milieuvriendelijker! 

Wie zoeken we?

Vind je het leuk om met een klein team mee te denken in de bedrijfsprocessen van bovenstaande branches en kun je deze vertalen in softwarematige oplossingen om die processen beter en efficiënter te maken? Dan willen we jou graag hebben. .