Ontdek de kracht van Programmeren en Databases deze zomer!
Schrijf je nu in voor de Make IT Work Summer School.

Ben jij klaar om je IT-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wil je de zomer benutten om je kennis in programmeren en databases te verdiepen? Doe dan mee aan onze intensieve en praktijkgerichte zomercursus en maak een vliegende start in de wereld van IT!

Wat bieden wij?
  • Programmeren in Python: Leer de basis en geavanceerde concepten van Python, een van de meest populaire en veelzijdige programmeertalen van dit moment. Ontwikkel je vaardigheden met hands-on oefeningen en praktijkgerichte projecten.
  • Databases Ontwerp: Duik diep in het ontwerp van databases en ontdek hoe je efficiënte en schaalbare database-structuren kunt creëren. Begrijp de theorie en pas deze toe in realistische scenario’s.
  • Databases SQL: Master SQL, de taal die wereldwijd wordt gebruikt voor het beheren en manipuleren van gegevens. Leer complexe queries schrijven en krijg inzicht in het optimaliseren van databaseprestaties. 

Na afloop van de Summer School course weet je of je blij wordt van werken in de IT en welke IT omscholingsrichting het beste bij je past. Bijkomend voordeel: wil je vanaf oktober starten met een omscholing van Make IT Work? Je krijgt voor de gevolgde vakken vrijstelling en je bent extra interessant voor werkgevers tijdens de matching!

Belangrijke informatie 

  • Startdatum: Vrijdag 5 juli 2024
  • Einddatum: Vrijdag 30 augustus 2024
  • Lesdagen: Elke vrijdag klassikaal les
  • Studiebelasting: 20 uur per week (inclusief minimaal 12 uur zelfstudie)
  • Kosten: €1000,- voor de gehele cursus
  • Locatie: Onze campus op het Hilversum Mediapark
  • Toelatingseisen: Je hoeft geen specifieke IT kennis te hebben voor de Summer School course, interesse is voldoende!

Mis deze unieke kans niet om je IT-carrière een boost te geven.
Ontwikkel jezelf, behaal je certificaten en zet de eerste stap richting een veelbelovende toekomst in de IT!

Kennismaken

Als je deelneemt aan Summer School dan maak je alvast kennis met de verschillende omscholingsrichtingen. Verder leer je onze docenten kennen, de locatie en onze manier van onderwijs.

 

Introductie ICT vakken

Summer School biedt de vakken Programmeren in Python, Databases Ontwerp en Databases SQL aan. En legt goede basis om verder te studeren in de IT.

MicroCredentials

Voor de behaalde vakken ontvang je een MicroCredential. Een MicroCredential is een erkend digitaal certificaat en geeft je vrijstelling voor de behaalde vakken in de omscholing van Make It Work.

Ervaren docenten

Het onderwijs wordt gegeven door ervaren docenten van de Hogeschool van Amsterdam.

Geen dubbele kosten

Als je na de Summer School een omscholing bij Make IT Work volgt, betaal je niet opnieuw inschrijfkosten en neem je de behaalde MicroCredentials mee.

Klassikaal onderwijs

Eén dag per week volg je klassikaal onderwijs, overige uren is zelfstudie. Onze docenten zijn op werkdagen altijd beschikbaar voor vragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden om na de Summer School course door te studeren bij Make IT Work?
Bekijk ze hier: Omscholingsprogramma’s – Make IT Work (it-omscholing.nl)