AC Adviseurs

AC Adviseurs is een professionele consultancy organisatie die organisaties op verschillende wijzen adviseert en praktisch ondersteunt. Klanten van AC Adviseurs hebben ambitie en durven te vernieuwen. Met een betrokken team en een persoonlijke aanpak helpt AC Adviseurs om van eerste idee tot aansprekende resultaten te komen. AC Adviseurs doet dat door ideeën en lopende activiteiten samen met haar klanten om te zetten in praktische projecten, waarvoor vaak ook weer financiering in de vorm van een subsidie of een krediet wordt gezocht.

Wij zoeken:
Wij zoeken mensen voor een uitdagende functie op het snijvlak van ICT en consultancy. Dit vraagt van jou kennis van ICT, maar minstens zo belangrijk zijn je communicatieve vaardigheden en een open, klantgerichte en proactieve houding. Als ICT consultant ben je betrokken bij ICT innovaties zoals IoT, Cybersecurity, BigData, Robotics, AI, VR/AR en Quantum Computing. Daarbij inventariseer je subsidiemogelijkheden, onderhoud je contacten met klanten en subsidieverleners en werk je aan het vertalen van innovatieve projecten naar (technische) beschrijvingen en projectplannen in de context van subsidieregelingen.

Wij bieden:
Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie in een jonge, professionele en informele organisatie. Als trainee kun je jezelf binnen AC Adviseurs zowel met interne- als externe trainingen verder ontwikkelen. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een betrokken werkomgeving met aansprekende opdrachtgevers. Je krijgt de kans om in de keukens van verschillende interessante en innovatieve bedrijven te kijken en hun ambities en bedrijfsactiviteiten te vertalen in praktische projecten. Wij bieden jou natuurlijk marktconforme arbeidsvoorwaarden, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

Meer informatie:
www.acadviseurs.nl