Skip to content

Ultimo

Logo_Ultimo_240x100 (002)

In de wereld van Ultimo draait alles om asset management processen en de software die daarvoor gebruikt wordt. We zijn eind jaren tachtig begonnen en inmiddels uitgegroeid tot het nummer 1 flexibele Enterprise Asset Management Cloud platform.
We ontwikkelen software voor het beheren van ‘all types of assets’. Daarbij geven wij gehoor aan data, ervaringen, aandachtspunten en alle interessante wetenswaardigheden die onze gebruikers ons de afgelopen dertig jaren hebben verteld. Zo maken wij onze software standaard out-of-the-box, maar tevens flexibel middels ons eigen low-code platform.

Wij zoeken
We breiden onze team uit en zijn daarom op zoek naar een Business Logic Developer. Jouw focus ligt op het ondersteunen van bedrijfsprocessen in onze Enterprise Asset Management software.
Werken in een van onze multidisciplinaire scrum team waarin jullie samen verantwoordelijk zijn voor de succesvolle oplevering van uitbreidingen is je op het lijf geschreven. Oplossingsgericht te werk gaan ook! Samen met je andere teamleden vertalen jullie de requirements van de product owner naar werkende software inclusief geautomatiseerde unit tests. Op kantoor te Nunspeet, of vanuit huis.

Wij bieden
Onze drijfveer als werkgever is ervoor zorgen dat je werk aansluit bij jouw ambities en betekenis geeft aan jouw carrière. Werk dat gewaardeerd wordt door je collega’s en je management.
We willen dat je goed bent in je werk. Daarom ondersteunen we jou met een gelukkige en gezonde werkcultuur, goede arbeidsvoorwaarden, persoonlijke ontwikkeling en sociale evenementen.