Skip to content

SUPERP

Superp

Hoi, wij zijn SUPERP. Wij helpen onze klanten op het gebied van SAP, Mendix en Salesforce. Dit doen we soms als projectverantwoordelijke en soms wordt er een beroep gedaan op onze specifieke inhoudelijke kennis in grote projecten of DevOps organisaties.

Behalve de gebruikelijke ERP diensten, richten wij ons binnen deze platformen in het bijzonder op Security & GRC, Cyber Security, Testen, Development, Integratie & Apps. Naast onze consultancy dienstverlening investeren wij samen met onze klantenbasis van grote en middelgrote bedrijven continu in innovaties en productontwikkeling, maar vóór alles vinden we de kennis en het welzijn van onze collega’s het allerbelangrijkst!

Wat wij zoeken
Ben jij SUPERB? Wil jij je carrière voortzetten bij een gerenommeerd ERP consultancy bedrijf die bekend staat om haar kwaliteit, innovatiekracht en een no-nonsense mentaliteit? Denk jij dat jij, net als onze collega’s, SUPERB bent – of kan worden – in SAP, Mendix en Salesforce? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Wat wij bieden
Een informele bedrijfscultuur, georganiseerd in fijne hechte expertise-teams waarin de collega centraal staat. Je kan veel eigen verantwoordelijkheid en regie verwachten, SUPERP staat achter je en faciliteert de keuzes die we gezamenlijk maken!

Verder: een erg goed arbeidsvoorwaardenpakket, met een individuele maandelijkse bonus, mobiliteit (waarbij de leaseauto nog steeds favoriet is), laptop en thuiswerkfaciliteiten.

SUPERP – superb in SAP | Security | Customer Experience | Testen | Utilities | Development