Skip to content

Scheer

Scheer

Scheer is een internationale SAP-partner voor middelgrote en internationale bedrijven die hun bedrijfsvoering snel en innovatief willen optimaliseren. Wij worden gezien als de Process Experts die succesvol SAP Cloud ERP bij Nederlandse en Internationale bedrijven implementeren. Scheer richt zich op verbetertrajecten met betrekking tot logistieke en financiële vraagstukken met inzet van SAP Cloud ERP oplossingen. Met de komst van deze SaaS-oplossing, gaat alle aandacht naar innovaties en functionaliteit in plaats van IT en applicatie gerichte projecten. Scheer is actief in de volgende sectoren: Professional & Technical Services, Consumer Products & Manufacturing. Via de Scheer Group hebben we toegang tot een internationale werkomgeving.

Wij zoeken

Business experts die het verschil gaan maken met SAP Cloud oplossingen

Scheer zoekt professionals die willen werken in een dynamische omgeving en veel affiniteit hebben met bedrijfsprocessen, logistieke en financiële concepten en interesse hebben voor Cloud en Mobiele oplossingen. Je gaat bedrijven helpen hun positie te versterken en bent in staat om jouw kennis om te zetten naar duidelijke adviezen. Je bent een teamspeler met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Als consultant ben je onderdeel van een projectteam en werk je nauw samen met je collega’s aan de implementaties van SAP Cloud ERP zowel binnen als buiten Nederland.

Wij bieden

Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en alle faciliteiten om prettig te kunnen werken. Je opereert zelfstandig en krijgt veel verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een informele organisatie met gemotiveerde collega’s waar je jezelf verder kunt ontwikkelen op het gebied van SAP Cloud ERP en business process management.  Je persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk daarom stimuleren wij jouw ontwikkeling d.m.v. het behalen van SAP certificeringen en aanvullende trainingen. Regelmatig organiseren we een leuke activiteit met het hele team en lunchen doen we samen.

Scheer Nederland | SAP Partner voor SAP Cloud ERP oplossingen (scheer-nederland.nl)