Skip to content

Rojo Consultancy

Rojo

De digitale economie van vandaag is hyperverbonden; van financiële transacties tot fabricageprocessen in de supply-change, allemaal gedreven door data. Deze nieuwe realiteit vereist dat bedrijven de mogelijkheid moeten hebben om 24/7 data uit te wisselen met klanten en leveranciers om concurrerend en winstgevend te blijven. Rojo Consultancy helpt bedrijven wereldwijd om dat doel te realiseren. Van strategie tot implementatie en van softwareontwikkeling tot beheer van services. Rojo werkt als partner met toonaangevende partijen zoals SAP en SnapLogic op het gebied van enterprise integratie, en met Splunk en PowerBI voor data analytics en machine-learning. Met onze hoogwaardige integratie kennis en software verbinden we applicaties en bedrijven. Samen brengen we ondernemingen een stap verder in hun digitale transformatie. Rojo is actief op alle continenten met vestigingen in Nederland (Breukelen) en Spanje (Barcelona).

Wij zoeken

Slimme koppen met een groeiende passie voor digitale technologieen de oneindige mogelijkheden die het biedt om waarde aan organisaties en maatschappij te leveren..  Afhankelijk van jouw huidige skills en talenten, start je direct in een of meer van onze business domeinen; consultancy, software-innovatie of managed services. Uiteindelijk verwachten we dat je in staat en open bent om continu te leren om jezelf te blijven ontwikkelen en waarde toe te voegen aan Rojo. Het belangrijkste is dat je de drive in je hebt om in een hecht teamverband maar ook autonoom nieuwe technologieën te verkennen en je eigen te maken.

Wij bieden
Naast een competitief salaris en gerelateerde voordelen:

  • Onderdeel zijn van een gepassioneerd en innovatief internationaal team (10+ nationaliteiten in een groeiend team) waar kennisdeling centraal staat.
  • Training en begeleiding om je professionele ontwikkeling te ondersteunen
  • Het werken met de laatste technologieën binnen integratie en data analytics
  • Een multidisciplinaire rol met de mogelijkheid om je eigen weg naar succes te bepalen

Meer informatie

Website: www.rojoconsultancy.com

Twitter: twitter.com/rojoconsultancy

LinkedIn: linkedin.com/company/rojo-consultancy/