Skip to content

Ritense

Ritense

We zijn gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen. We helpen ondernemingen al meer dan 20 jaar met onze digitale oplossingen. Of het nu gaat om het planningsproces van onderhoudsmonteurs, de koppeling van bedrijfsprocessen aan IOT of de afhandeling van gemeentelijke processen. We hebben daarvoor ons eigen product Valtimo, het low-code cloud platform voor Business Process Automation. Het maakt bedrijfsprocessen inzichtelijk en voert ze uit. We investeren veel in het omarmen van nieuwe technieken.

Wij zoeken

Collega’s met goed technisch inzicht en goede analytische vaardigheden. Die het leuk vinden om te werken aan kernsystemen van ondernemingen en om processen te verbeteren. Mensen die kwaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel hebben staan. Intrinsiek de drive hebben om zichzelf, het team en ons product voortdurend te verbeteren. Een open karakter hebben en zonder problemen communiceren met collega’s en klanten. 

Wij bieden

Je krijgt bij ons volop kansen om je eigen initiatieven te ontplooien en je kwaliteiten en interesses in te zetten bij de uitvoering van je werkzaamheden. Je hebt flexibele werktijden en goede arbeidsvoorwaarden. Je bepaalt je eigen mix van thuis werken en op kantoor werken. Een aantal keren per jaar hebben we een bedrijfsuitje en gaan we uit eten. We doen ook aan ‘Workations’. Samen een week naar een villa in bijvoorbeeld Spanje of Portugal, waar we naast het werk genieten van strand, zon, zee en bezienswaardigheden.

Ritense B.V. – Partner in processoftware