Skip to content

MM Guide

MMGuide

MM Guide helpt datarijke organisaties toegang te krijgen tot eigen data en de volledige potentie uit te nutten. Ons doel is om hen in staat te stellen een data-gedreven cultuur neer te zetten en besluitvorming op basis van data inzichten mogelijk te maken. Wij leveren maatwerk software (projectmatig) en consultancy waarbij we opereren in een complexe en dynamische omgeving, waar business en IT elkaar ontmoeten. MM Guide is een platte en wendbare organisatie met een startup cultuur.

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons groeiende en ambitieuze test-team komt versterken. Op dit moment zijn we een test unit aan het opzetten, een nieuw onderdeel binnen onze organisatie waarbij de focus ligt op de test automation dienstverlening. Onze nieuwe collega zal vanaf de start betrokken zijn bij de opbouw van deze unit. Wij werken samen met externe test specialist. Hij heeft een test automatisering framework ontwikkeld die hij succesvol heeft geïmplementeerd bij meerdere grote klanten (ANWB, Postcode loterij, Vodafone/Ziggo).

Wij bieden:
Wij zijn een kleine consultancy met een grote ambitie, dus we zijn op zoek naar iemand die zijn of haar sterke punten wil inzetten en wil meedenken om de groeidoelstelling te realiseren. Vanzelfsprekend biedt een groeiende organisatie veel kansen voor diegenen met uitgesproken ambities. Daarnaast bieden wij een markt-conform salaris, lease-auto/mobiliteitsbudget, een netto onkostenvergoeding, eindejaar bonus, pensioen compensatie, 28+ vakantiedagen en volledige vergoeding t.b.v. het halen van ontwikkeldoelen (trainingen, cursussen, accessoires), en natuurlijk een laptop.

Meer informatie: MM Guide