Skip to content

KVK

KVK

Als KVK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online. We zijn een publieke, landelijke organisatie met betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We dagen onszelf elke keer opnieuw uit om ondernemers in Nederland vooruit te helpen.

Wij zoeken:

15 nieuwe collega’s die hun talent in willen zetten om mee te werken aan het ontwikkelen van praktische digitale oplossingen die ondernemers helpen hun leven makkelijker te maken. Concreet zijn wij op zoek naar leergierige, gemotiveerde, getalenteerde mensen waarmee het ook nog eens fijn samenwerken is. KVK is volop in beweging. Een flexibele ‘mindset’ is niet alleen tijdens het omscholen belangrijk maar ook daarna als je voor KVK kiest.

Wij bieden:

Een traject dat bestaat uit twee fases: 1) zes maanden studeren aan de HvA 2) zes maanden praktijkervaring opdoen via een traineeprogramma. In het traineeteam voer je ten minste twee KvK-projecten uit waar je aan je technische en professionele vaardigheden werkt. Na het succesvol afronden van beide fases ga je als junior software engineer aan de slag in één van de 35 teams. In je team krijg je volop ondersteuning van ervaren IT-collega’s om ook na het afronden van het traineeprogramma het beste uit jezelf te halen.

Meer informatie? Kijk op KVK.nl