Skip to content
KVK
KVK

KVK zorgt voor betrouwbare bedrijfsinformatie, kennis en advies voor en over ondernemers. De behoefte van de ondernemer is leidend voor de manier waarop wij onze taken uitvoeren. KVK is een zelfstandig bestuursorgaan. Wij ondersteunen mensen die een onderneming willen beginnen, ondernemers die al actief zijn en bedrijven die ambities hebben voor internationale handel, innovatie, vernieuwing en verdere groei. Het is onze missie om het leven van ondernemers makkelijker te maken met informatie. Met onze kennis, expertise en advies leveren we een bijdrage aan het ondernemersklimaat in Nederland. Zo ondersteunen we Nederlandse bedrijven richting een groter innovatievermogen en concurrentiekracht. Dit komt de welvaart en het welzijn in ons land ten goede.

Meer informatie? Kijk op KVK.nl

Wij zoeken:

10 nieuwe collega’s die hun talent in willen zetten om vanuit de afdeling IT Online bij te dragen aan de doelstellingen van KVK. Concreet zijn wij op zoek naar leergierige, gemotiveerde, getalenteerde mensen waarmee het ook nog eens fijn samenwerken is. KVK is volop in beweging. Een flexibele ‘mindset’ is niet alleen tijdens het omscholen belangrijk maar ook daarna als je voor KVK kiest.

Wij bieden:

Een traject dat bestaat uit drie fases: 1: Studeren bij de HVA. 2: Praktijkervaring opdoen in een traineeteam bij KVK en werken aan alle skills die nodig zijn om ten minste twee projecten af te ronden. Fase 3: je gaat als junior aan de slag in één van de 30 teams binnen de afdeling IT Online.