Skip to content

KPMG

KPMG

KPMG Microsoft Business Solutions helpt organisaties met business transformaties. Dit doen wij voor toonaangevende handelsbedrijven, producenten, overheden, financials en professional services organisaties. We zijn volledig thuis in Microsoft Technology en worden betrokken bij de allernieuwste ontwikkelingen. Bovendien beschikken we – via het wereldwijde netwerk van 200.000 KPMG-professionals in 154 landen – over diepgaande kennis van culturen en van wereldwijde én lokale business. Dat maakt ons dé partner om business transformatie om te zetten in succes. 

Wij zoeken

Mensen die graag werken in een snelle, ondernemende, wendbare en internationale omgeving en met hun business kennis dé sparringpartner van onze klant zijn. Want jij snapt hun proces en weet waar zij behoefte aan zullen hebben. Een achtergrond in bijvoorbeeld finance, supply chain management of bedrijfskunde is daarin een groot voordeel. Op dit moment reizen we niet of nauwelijks naar onze klanten maar dat zal in de toekomst mogelijk wel weer veranderen. We vragen hierin flexibiliteit.

Wij bieden

Een rol als consultant waarin je onderdeel uitmaakt van een projectteam, gericht op het implementeren van Microsoft’s nieuwste technologieen op het gebied van ERP en CRM. Op projecten in binnen- en buitenland (maar vooralsnog wel vanuit je eigen home-office).

KPMG toonaangevend in audit, advisory en tax. – KPMG Nederland (home.kpmg)