Skip to content

iQibt

iQibt

iQibt staat voor ‘Quality in Business & Technology’ en opende 1 mei 2010 haar deuren met als missie om organisaties de best mogelijke IT-oplossing te bieden waarbij financiële business processen zo slim en optimaal mogelijk worden ingericht. iQibt levert onderscheidende SAP expertise voor de publieke- en financiële sector. Klanten zijn ministeries, provincies, banken en verzekeraars zoals het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, provincie Utrecht, ING, Rabobank, NS, Achmea en a.s.r. Met 50 SAP-specialisten maak je binnen iQibt deel uit van een sterk team.

Wij zoeken

Enthousiaste collega’s, die continue nieuwsgierig zijn naar nieuwe mogelijkheden, verder willen groeien en samen met de klant gaan voor de beste SAP oplossing. Wij zoeken dan ook naar jou als talentvolle teamspeler, die graag de handen in één slaat voor het beste resultaat. Daarnaast vinden we creativiteit, werken met plezier en een dosis gezonde ambitie cruciaal om samen de beste innovatieve oplossing te kunnen creëren voor onze klanten.

Wij bieden

Binnen iQibt maak je deel uit van hechte groep specialisten, die altijd openstaan voor vernieuwing en om je op weg te helpen. Er heerst een open cultuur waarin aandacht voor de mens centraal staat. Wat nog meer?

  • Informele werksfeer en leuke collega’s
  • Uitdagend en afwisselend werk
  • Opleidingsbudget en kennissessies
  • Goed salaris en bonusregeling
  • Telefoon en laptop
  • Auto

iQibt B.V. de expert op het gebied van SAP en Pega