Skip to content

Incentro

incentro

Welkom bij Incentro. Met verandering maken wij onze klanten sterker. Wij verbeteren de klantervaring van ‘s werelds beste merken met onze digitale platformen. Het resultaat? Digitale doorbraken. Dat doen wij met een combi van (big) data, marketing, digital design, verandering en de nieuwste technieken. Ben jij klaar voor een echte uitdaging?

Wij zoeken

Ben jij degene die onze gemeenschap kan helpen groeien en geweldige projecten voor onze klanten kan creëren? Bij Incentro kun je alle richtingen op. Wij hebben vestigingen die gespecialiseerd zijn in data analyse, low-code, CMS-gebaseerde websites, DMS, back-end en front-end development en microservices. Daarbij gebruiken we technieken zoals Java, Thinkwise, Alfresco, Mendix, Outsystems, Cloud, Python, Bloomreach en nog veel meer.
Wil je blijven leren en ook je collega’s helpen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij bieden

Als consultant werk je aan projecten van een paar weken tot een jaar (of langer als het bevalt). Als onderdeel van een Agile werkproces is het jouw taak om je kennis te gebruiken als basis voor solide aanbevelingen en om functies voor de klant te ontwikkelen.

Daarnaast zorgen we graag goed voor onze mensen en daarom staat het team altijd op de eerste plaats. Jouw groei en geluk is onze focus. Bij Incentro heb je toffe collega’s, zijn er legendarische borrels, feesten, toffe teamuitjes en last but not least, onze waanzinnige wintersportvakantie!

Meer informatie

Careers at Incentro