Skip to content

HR2day

HR2day logo

Wij creëren, verkopen en ondersteunen het meest innovatieve HR & Payroll systeem van Nederland. Uniek door onze app en de slimme schermen. We hebben een hechte band met onze klanten. Dat zijn stuk voor stuk mooie namen in vrijwel alle sectoren. Bijvoorbeeld in de media KRO-NCRV, VPRO en BNNVARA. Grote callcenters, hotelketens, retailers, logistieke bedrijven in de Rotterdamse haven en de bloemenveiling Aalsmeer. Daarnaast zijn we marktleider bij de hogescholen en hebben veel ROC’s en middelbare en basisscholen als klant.

Wij zoeken:

Nieuwe collega’s omdat we groeien. Bij HR2day passen is belangrijker dan je huidige kennis en ervaring. Je past bij HR2day als je graag verantwoordelijkheid neemt voor wat je doet. Als ontwikkelaar ben je betrokken in het hele proces. Van ideevorming via realisatie tot en met ondersteuning. Zodat je ook snapt waarom je iets bouwt. Binnen de afdeling werk je intensief samen. Daarnaast heb je regelmatig contact met klanten en collega’s van andere afdelingen.

Wij bieden:

HR2day geeft je de ruimte om te doen waar je goed in bent. Of beter in wilt worden. Samen met je collega’s heb je veel invloed op je eigen werk. Niet alleen qua werktijden. Het dev-team heeft bijvoorbeeld zelf agile werken ingevoerd. En dat bevalt goed! Een kantoor kennen we niet. Eens per maand zien we elkaar ergens in Nederland, tussendoor een aantal dev-days op locatie, en 1x per jaar een weekend naar het buitenland. Kijk op https://www.hr2day.com/werken-bij-hr2day/ voor een sfeerimpressie.

HR2day heeft geen kantoor, de collega’s wonen en werken over heel Nederland