Skip to content

Groendus

Groendus

Groendus is een professionele, flexibele en groeiende organisatie met enthousiaste vakspecialisten als collega’s. Een dynamische omgeving waar ondernemerschap, ontwikkeling en teamwork belangrijk zijn en waar je dus veel variatie in je werkdag zult ervaren.
Groendussers zijn bevlogen. Samen werken we hard aan onze missie: het verduurzamen van zakelijk Nederland. We doen dit middels zonneprojecten, onze innovatieve Energiemarktplaats en slimme oplossingen als laadpalen en energieopslag in batterijen. Naast het werken aan al deze prachtige projecten dagen we elkaar ook uit tijdens onze sportieve en sociale events.

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar een developer en naar een test automation engineer met goede communicatieve eigenschappen en humor. Je neemt initiatief, denkt mee en bedenkt oplossingen voor de uitdagingen die je tegenkomt. Je bent een doorzetter die weet van aanpakken. Je gaat niet bij de pakken neer zitten als iets niet lukt, maar bespreekt dit met je collega’s die samen met jou naar een oplossing zullen zoeken. Je vindt het daarnaast prettig om onderdeel uit te maken van een IT team waarbij je middels de scrum methodiek gezamenlijk werkt aan het ontwikkelen van onze interne en externe programmatuur.

Wij bieden:
Een professionele, flexibele en groeiende organisatie met bevlogen vakspecialisten als collega’s. Een dynamische omgeving waar ondernemerschap, ontwikkeling en teamwork belangrijk zijn. Daarnaast kunnen wij de juiste begeleiding bieden om jou in je nieuwe baan te laten groeien. Onze software development vindt plaats op hoog niveau op de nieuwste technieken, hier kun je in mee liften.

Meer informatie:
Homepage | Groendus