Skip to content

Enable U

Enable u

Enable U is onafhankelijk integratiespecialist en solutions partner voor toonaangevende integratieproducten en diensten. Wij leveren de tooling en bijbehorende expertise waarmee burgers, patiënten, klanten en organisaties in staat zijn om hun gegevens veilig te delen met de buitenwereld.

Daaronder valt ook het op een eenvoudige manier integreren van gegevens van derden met bestaande- en nieuwe applicaties. Wij zorgen ervoor dat onafhankelijk ontworpen systemen en applicaties naadloos data uitwisselen en zijn gespecialiseerd in het realiseren, beveiligen en beheren van de schakels tussen verschillende applicaties en systemen.

Wij zoeken

We zijn hard op zoek naar nieuwe Enablers die beschikken over analytisch denkvermogen, procesmatig inzicht én in staat zijn om op een creatieve manier verbanden te leggen, problemen te signaleren en op te lossen. Bij Enable U ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren, coördineren, ondersteunen en begeleiding geven bij technische implementaties en oplossingen bij klanten. Gedurende het gehele proces signaleer je knelpunten en geef je gevraagd en ongevraagd advies aan klanten en collega’s.

Wij bieden

Ons kantoor bevindt zich in het bedrijvige Amsterdam-Noord, op steenworp afstand van het Centraal Station en de bruisende NDSM-werf en is zowel met de auto als met het OV goed bereikbaar. Thuiswerken behoort daarnaast tot de mogelijkheden. Ook zijn er regelmatig (coronaproof) bedrijfsuitjes waar we veel waarde aan hechten. Naast een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, bieden wij jou ook een competitief salaris, bonusregeling, winstdeling, 25 vakantiedagen, pensioenbijdrage, een leaseregeling en reiskostenvergoeding.

https://www.enable-u.nl/