Skip to content
Conclusion Low Code Company
Conclusion Low Code Company

Wij zijn Conclusion Low Code Company, een full service low-code company gespecialiseerd in Mendix en OutSystems. Met 35 collega’s werken wij aan het digitale succes van onze klanten, samen mét onze klanten.

WERKEN BIJ CONCLUSION LOW CODE COMPANY
Wij ontwikkelen razendsnel maatwerkapplicaties om onze klanten een voorsprong te geven ten opzichte van hun concurrenten. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen die ervoor zorgen dat vuilniswagens op tijd onderhoud krijgen, of een applicatie waarin je precies kunt zien wat je in welke trein moet schoonmaken. Of een applicatie die ervoor zorgt dat de finance afdeling van een fabriek weet bij wie de statiegeldfusten zijn achtergebleven (en een factuur stuurt als ze niet terugkomen). Allemaal relevant werk voor onze klanten dat vaak ook nog invloed heeft op ons als consument.

CONCLUSION
NÉT EVEN ANDERS.
Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur.

Wat onze bedrijven verbindt? De drive om met oplossingen te komen die impact maken. Door vakmanschap, samenwerking en net een stapje extra te doen.

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN MENSEN
Wat ons zo uniek maakt? 

De bedrijven binnen ons ecosysteem hebben elk een eigen vakgebied. Binnen deze vakgebieden vind je collega’s met unieke expertises, karakters, hobby’s en ambities. Zo zal er binnen ons ecosysteem altijd iemand zijn om mee te sparren. 

Met onze innovatieve oplossingen en unieke mensen laten we een authentieke indruk achter met alles wat we doen.