Skip to content

Cal Consult

calconsult.jfif

CAL Consult Ede is al 25 jaar producent van warehousemanagementsoftware ten behoeve van logistiek dienstverleners. Met onze software ondersteunen onze klanten ruim 800 supply chains in heel Europa.
Wij hebben recent een nieuw WMS ontwikkeld op basis van de allerlaatste technieken en standaards, zodat onze producten onze klanten op de lange termijn kunnen blijven ondersteunen in de dynamische markt waarin zij actief zijn. Ons nieuwe WMS is inmiddels bij enkele klanten live en wordt door hen omschreven als ‘hot stuff’: intuïtief, flexibel en state-of-the-art.

Wij zoeken

Wij zoeken enthousiaste software engineers en test automation engineers die het leuk vinden om te werken op het raakvlak van ICT en logistiek. Je bent gedreven, analytisch en als je je in een probleem vastbijt, ga je door tot je het opgelost hebt.
Je wilt je graag ontwikkelen, vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en samen met je collega’s iets moois op te leveren waar onze klanten blij mee zijn.

Wij bieden

CAL Consult biedt je uiteraard marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daarnaast werken we met de modernste technologieën en methodes, waardoor jij je carrière als software engineer of test automation engineer een kickstart kunt geven. Dat doen we in een open werksfeer, waar resultaten boeken wordt gecombineerd met plezier maken en waar medewerkers altijd bereid zijn om elkaar te helpen.
We bieden de mogelijkheid tot thuiswerken en zijn flexibel in onze werktijden, zodat jij werk en privé met elkaar in balans kunt houden.

Contact
Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of Cal Consult ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.cal-consult.de/nl/