Skip to content
Cal Consult
Cal Consult

CAL Consult ontwikkelt, implementeert en onderhoudt het geavanceerde warehousemanagementsysteem CALwms, waarmee hun klanten meer dan 800 supply chains in heel Europa ondersteunen. 

Over Cal Consult
De koekjes en chocola in je voorraadkast, de pizza in je diepvries, de biefstuk die je dit weekend wilt klaarmaken: voor veel van deze producten verzorgen de klanten van Cal Consult de distributie naar de winkels waar jij je boodschappen doet. En dat zouden ze niet kunnen doen zonder CALwms, een warehousemanagementsysteem dat alle processen in een modern magazijn ondersteunt en dat Cal Consult dagelijks uitbreidt met mooie en nieuwe functionaliteiten.

Werken bij
En daarbij hebben zij jou nodig! Bij CAL Consult kun je een uitdagende functie krijgen als software engineer met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Ze zoeken enthousiaste mensen die zich graag verdiepen in complexe vraagstukken en daarvoor creatieve oplossingen bedenken. Daarbij is er volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei. 

Je werkt in een enthousiast scrumteam van professionele softwareontwikkelaars, waarbij onderling veel kennis wordt gedeeld. Elke werknemer van CAL Consult roemt de open en informele sfeer binnen het bedrijf en ze doen er alles aan om dat zo te houden. Uiteraard bieden zij daarnaast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dus kom naar de stand op de werkgeversmarkt om met ze te spreken over een baan bij CAL Consult! Zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Studierichting
Cal Consult biedt de omscholingsrichting Software Engineering aan.

Contact
Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of Cal Consult ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.cal-consult.de/nl/