Skip to content

Binck Bank

BinckBank-RGB-1-e1536225108675

Er is een hoop veranderd in de afgelopen 15 jaar. Helemaal voor beleggers. Voordat Binck bestond, was beleggen alleen weggelegd voor the happy few – het was duur, omslachtig en erg gebruiksonvriendelijk. Tot Binck de Nederlandse belegger in het jaar 2000 het online platform met de juiste tools gaf om zelf succesvol te beleggen op de beurs. Hardwerkend, dienstbaar en no-nonsense. In 15 jaar tijd heeft Binck de wereld van online beleggen compleet veranderd. Lees meer: https://www.15jaarbinck.nl/

Dat ons platform een “up-time” van 99,9 % heeft, is magnifiek en dat weten we met de afdeling ook te realiseren. Met onze klantenteams zetten we de gebruiker centraal en kunnen we met innovatieve oplossingen komen. Binnen de klantenteams werken verschillende disciplines, maar ook buiten de klantenteams werken onze IT collega’s hard om ons platform 24/7 beschikbaar te houden.

Development

Stil in een kamertje code inkloppen is er niet meer bij. ’s Ochtends bij de stand-up bespreek je samen met jouw collega’s uit het scrum team waar je aan gaat werken en welke problemen je weer hebt opgelost. Een goede samenwerking is belangrijk om de ingewikkelde uitdagingen van onze producten te kunnen oplossen. Samen sta je immers sterker. Maar ook bespreek je met de verschillende business afdelingen wat de klant nou echt wil. En wat heeft prioriteit? Bij Binck werken vele getalenteerde developers omdat ze bij Binck nou net die extra uitdaging hebben, die je binnen een complexe en real-time omgeving graag terugziet.

Doorgroeimogelijkheden

Binck is eigenlijk een IT bedrijf; we bedenken en bouwen onze producten zelf. Er zijn daardoor binnen de IT afdeling vele disciplines vertegenwoordigd. Dit is de ideale basis om te kunnen doorgroeien binnen onze IT organisatie. Afhankelijk van jouw persoonlijke kwaliteiten kun je je verder ontwikkelen tot een specialist in jouw kennisgebied of je kan een overstap maken naar een ander gebied met nieuwe uitdagingen. De keus is aan jou, wij zullen je daarbij helpen.

Werken bij Binck

Inmiddels staan we als marktleider aan het roer van het schip, maar de mentaliteit van het ketelbinkie is gebleven en zie je dagelijks bij ons terug. We zijn hands-on ingesteld, hebben geen vergadercultuur en willen graag onze klanten verrassen met een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en uitzonderlijke prestaties blijven niet onopgemerkt.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om naast het werk ook leuke activiteiten te ondernemen. Zo sluiten we elke vrijdag de week af met een borrel in onze bar met dakterras, hebben we elk jaar een waanzinnig feest en worden er regelmatige leuke medewerkers activiteiten georganiseerd zoals een themaborrel, PubQuiz of sportevent.

Dat we competitief zijn blijkt ook uit onze affiniteit met sport. Elke week staan er trainers klaar om met jou te kickboxen, bootcampen maar ook Yoga of Mindfulness wordt aangeboden. Daarnaast zijn we trotse sponsor van de BinckBank Tour wat jou als medewerker natuurlijk een aantal exclusieve voordelen biedt!

Lees meer over Binck: https://www.binck.nl/waarom-binck/over-binck en op https://www.werkenbijbinck.nl/