Skip to content

Basenet

basenet-1.600x600

BaseNet is marktleider in het bieden van een online totaaloplossing voor advocatenkantoren.

Over Basenet
De software van BaseNet stelt haar gebruikers in staat sneller en efficiënter te kunnen werken. Doordat alle handelingen in één centrale applicatie plaatsvinden hoeven gebruikers niet meer tussen programma’s te schakelen. Hiermee voorkomen ze dubbele invoer en fouten. De software bevat onder andere een geïntegreerde mailmodule, agenda, taken, CRM-systeem, DMS-systeem en mogelijkheden voor facturatie en boekhouding.

Ook is er nog een separate App beschikbaar en zijn er web-gerelateerde diensten, waaronder portalen gekoppeld.

Werken bij
Als developer bij BaseNet ontwikkel je jezelf van beginner tot fullstack developer met focus op Java. Dankzij onze continuous integration tooling en lokale dockerized omgeving kan je vanaf je eerste begin meteen meedraaien in het ontwikkel en review proces.

BaseNet is een brede webapplicatie die we continu vernieuwen en moderniseren. Bij BaseNet onwikkelen we met een brede range frameworks en technieken: van react-native app tot Spring-boot microservices en van Javascript tot Sql.

Studierichting
BaseNet
 biedt de studierichting software engineering aan.

Contact
Nieuwsgierig? Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of Basenet ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.basenet.nl/advocatuur/?brancheName=advocatuur