Skip to content
Apps and Us
Apps and Us

Apps & Us is een middelgroot consultancybureau met deskundige en ervaren consultants, gevestigd in Veenendaal. Mensen die Oracle ERP ademen. En samen met de klant implementaties, verbetertrajecten, helpdesk | beheer en trainingen verzorgt.

Apps & Us helpt bij ieder Oracle ERP vraagstuk (ERP = Enterprise Resource Planning, bedrijfssoftware). Of het nu gaat om de Oracle eBusiness suite of Oracle Cloud ERP, met name op de gebieden:

  • Financieel
  • Inkoop
  • Logistiek (Supply Chain)
  • Productie (Manufacturing)

Oracle is wereldwijd erkend als marktleider op technologisch en functioneel gebied.

Wij zoeken

Junior Technisch Consultants

We zijn op zoek naar beginnende technische Apps-adviseurs. Wij zullen je wegwijs maken binnen Oracle ERP op de verschillende gebieden voor wat betreft koppelingen, externe documenten en operationele rapportages. Kenmerk van een goede Apps-adviseur is zelfstandigheid en kwaliteit. Op een prettige, zelfstandige manier de klant adviseren met oog voor kwaliteit van de inhoud en de opgeleverde diensten en documenten. Aangezien we een kleine organisatie zijn en flink aan de weg willen timmeren, vragen we naast kwaliteit en zelfstandigheid, een gezonde dosis ondernemerschap.

Wij bieden

Naast een goede salariëring, behoren uiteraard faciliteiten zoals mobiliteitsvergoeding, mobiele telefoon en laptop tot de standaarduitrusting van de Apps-adviseur. De ontspannen werksfeer, korte heldere communicatielijnen dankzij de platte organisatie en de ruimte voor eigen initiatief zijn kenmerken van de Apps & Us-organisatie. Binnen de werkweek is ruimte voor (zelf)studie op het gebied van Oracle ERP en Oracle technische tools, zelfstandig of met collega’s. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van onder andere de trainingen die Oracle aan Apps & Us als officieel partner beschikbaar stelt.

Home – Apps & Us (appsandus.com)