Skip to content

Anamata

Anamata

Reizen inspireert ons om met respect om te gaan met de wereld en met mensen. De waarde die de Maori in Nieuw-Zeeland hechten aan respect, de gemeenschap en zorg voor de omgeving inspireerde ons om in 2021 Anamata te starten. “Anamata” betekent “visie op de toekomst”. Het benadrukt onze liefde voor reizen, onze nieuwsgierigheid en respect.

Onze business consultants en DevOps specialisten helpen internationale klanten bij hun digitale transformatie. We zijn specialist in het toepassen van low code technologie zoals Pega en Mendix.

Wij zoeken:
Leuke mensen die bewezen nieuwsgierig en bedreven zijn naar het toepassen van AI technologie en zich daar verder in willen bekwamen. Je komt te werken in een internationale omgeving: onze klanten bevinden zich in Europa en het Midden-Oosten. Het lijkt je leuk om te reizen en IT-projecten in het buitenland te doen, deels vanuit je eigen huis, deels op locatie bij de klant. Je spreekt Nederlands en goed Engels. Je ontwikkelt jezelf continu, zowel professioneel als persoonlijk.

Wij bieden:
Een dynamische leeromgeving, goed salaris, een mobiliteitsregeling die je naar eigen inzicht kunt gebruiken. Je mag minimaal een keer per jaar met je collega’s naar een grote internationale IT conferentie (bijvoorbeeld Las Vegas). Je groeit bij ons in een low code wereld in rollen als business consultant, business architect, developer, test automation engineer of ops engineer waarbij we je continu uitdagen om je te ontwikkelen in meerdere

Meer informatie:
Anamata – Developing the future. Today.