Skip to content

Informatiesessie – Open Avond HAN

Op woensdag 22 november 2023 organiseert de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) een Open Avond.

De HAN biedt meer dan 80 associate degree-, bachelor- en master-studies, tientallen trainingen, cursussen en post-hbo-opleidingen. Make IT Work is er één van. Praat met studenten en docenten tijdens een Open Avond en stel je vragen aan een studieadviseur. 

Start en inhoud

Make IT Work maakt het voor mensen met hbo werk- en denkniveau zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau én direct in een baan van start te gaan. Het maken van een assessment is een toelatingseis voor de opleiding: je moet het HBO-niveau van de opleiding én van de functie aankunnen. Wanneer je een match hebt gemaakt met een werkgever begint de omscholing. De eerste vijf maanden word je opgeleid bij de HAN. Na een succesvolle afronding hiervan start je voor ten minste zes maanden bij je werkgever. Tijdens deze werkperiode word je verder bijgeschoold d.m.v. terugkomavonden. Je rondt het traject af met een certificaat en een voortvarende start van jouw toekomst in de IT!

Meer informatie over de opleiding Software Engineering vind je hier.

Aanmelden informatiesessie 22 november

Benieuwd of omscholen via Make IT Work iets voor jou is? Meld je aan voor de Open Avond van de HAN en laat je gegevens achter. 

Vooraanmelding Open Avond

 
Startdatum
22 november 2023
Locatie
Online
Periode
11 maanden