Skip to content

DICTU Open Dag | Make IT Work | 20 juni

Op 4 september 2023 starten er 2 klassen van omscholingstraject Make IT Work in de opleidingsrichting Software Engineering: een klas vanuit Groningen (Hanzehogeschool Groningen) en een klas vanuit Hilversum Mediapark (Hogeschool van Amsterdam). Deze klassen worden gevormd met plekken bij werkgever DICTU. DICTU, Dienst ICT Uitvoering, is één van de grootste ICT-organisaties binnen de Rijksoverheid. Zij werken aan slimme ICT-oplossingen voor de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Landbouw, Visserij en Voedselkwaliteit. Voorafgaand aan de start van de klas wordt er een DICTU Open Dag georganiseerd op dinsdag 20 juni 2023 waar je als geïnteresseerde kandidaat kennis kunt maken met DICTU als werkgever en de mogelijkheden die er zijn om je via Make IT Work te laten omscholen met baangarantie.

Meld je aan voor een Informatiesessie

Vóórdat je je enthousiast aanmeldt voor deze open dag is stap 1 om eerst bij één van  de online informatiesessies aan te sluiten die we met regelmaat organiseren. We nemen je mee in de inhoud en opzet van Make IT Work, je krijgt een beeld bij hoe de start van jouw IT carrière bij DICTU eruit kan zien en we bespreken de financieringsmogelijkheden. Je bent dan goed en volledig  geïnformeerd en krijgt ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Klik hier om je aan te melden bij één van de verschillende informatiesessies gericht op DICTU en Make IT Work.

 

Aanmelden DICTU Open Dag 20 juni 2023

Doel van de DICTU Open Dag is om je kennis te laten maken met DICTU als organisatie en je een duidelijk beeld mee te geven van wat je mag verwachten wanneer je hier via omscholingstraject Make IT Work aan de slag gaat. Welke slimme ICT-oplossingen wordt aan gewerkt? Hoe hebben de huidige werknemers uit de vorige Make IT Work klassen de omscholing ervaren en wat doen zij nu bij DICTU? Daarnaast helpen we je voor te bereiden op het online assessment dat je in de 2 dagen na de open dag maakt. Alles samen maakt dat jij goed beslagen ten ijs komt tijdens het DICTU Connect op 27 juni 2023.

Heb je één van de informatiesessie bijgewoond en ben je enthousiast en gemotiveerd om je te laten omscholen naar de IT en aansluitend bij DICTU aan de slag te gaan als junior software engineer? Dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden voor de DICTU Open Dag op dinsdag 20 juni 2023 te Zwolle. Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin aanvullende informatie.

Let op: de bevestiging per e-mail van je aanmelding voor de open dag kan in de spam belanden. 

 

Vervolgstappen na 20 juni 2023

Uiterlijk 2 dagen na de DICTU Open Dag maak je het online assessment van Make IT Work. Het assessment bestaat uit een cognitieve test en een persoonlijkheidsvragenlijst. Daarnaast voeg je een recent cv toe, evenals een motivatiebrief die ingaat op jouw intrinsieke motivatie om je te laten omscholen naar de IT en waarom je dit bij DICTU zou willen doen. Ten slotte voeg je een kopie toe van je hoogst behaalde diploma. Wanneer je het assessment succesvol afrondt nodigen we je uit voor het DICTU Connect op 27 juni 2023. Deze dag staat in het teken van kennismaken met verschillende onderdelen van de organisatie en de teams om te ontdekken of er een match is. Match gemaakt? Dan ben jij verzekerd van een plek bij DICTU en start jij in één van de klassen van Make IT Work die 4 september 2023 van start gaan!

Vragen over je aanmelding voor deze dag? Neem dan contact op met Marion Koops via marion.koops@itacademy.nl of met Baukje Siebrecht via b.siebrecht@hva.nl.
  Startdatum
  20 juni 2023
  Locatie
  Hanzelaan 310,
  8017 JK
  Zwolle
  Error: the field format must contains "%s" or "%1$s".
  Periode
  1 dagdeel, programma volgt