Skip to content

WAT Groep

WAT Groep_logo

WAT Groep, gevestigd in het bruisende Apeldoorn, is een dynamisch bedrijf dat barst van energie en enthousiasme. Als ICT dienstverlener voorzien wij organisaties van de moderne digitale werkplek, geven wij advies, ontwikkelen wij Power Apps en detacheren wij professionals. Ons team van gedreven collega’s ademt creativiteit en samenwerking, zelfs als we elkaar niet dagelijks op kantoor zien. Bij WAT Groep heerst een betrokken werksfeer waarin we streven naar continue groei en ontwikkeling. We geloven in de kracht van productontwikkeling en innovatie om onze marktpositie te versterken.

Wij zoeken

M365 Software engineer en Power Apps Ontwikkelaars.

In alle gevallen ben je gepassioneerd in je werk en kun je onze visie delen dat je met hulp van het Microsoft portfolio vele organisatie kunt ondersteunen bij het inrichten van hun manier van werken.

Bij WAT Groep zien we jouw komst als een waardevolle aanwinst voor ons team. Met je kennis draag je enerzijds bij aan de verdere ontwikkeling van ons portfolio en anderzijds leer je meerdere organisaties kennen die gebruik willen maken van deze kennis.

Wij bieden

  • Ervaar een betrokken, energieke en enthousiaste werksfeer waar ruimte is voor initiatief en ontwikkeling.
  • Uitdagende projecten en opdrachten
  • Brutosalaris tussen €2.500 en €3.700 per maand
  • Prestatieafhankelijke bonusregeling
  • Lijfrenteregeling t.b.v. pensioenopbouw
  • Onkosten- en thuiswerkvergoeding
  • Opleidings- en trainingsmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot thuiswerken

Meer informatie

Ben jij klaar om ons team als Power Apps Ontwikkelaar of M365 Software engineer ons team te versterken? Solliciteer dan nu en stuur je CV en motivatiebrief naar reneuiterweerd@watgroep.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met René Uiterweerd via 06-52555967. Heb je vragen over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Bas Bastiaan via basbastiaan@watgroep.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen!