Skip to content
Incentro
Incentro

Incentro is een innovatieve digitale dienstverlener, die stuurt op geluk, ambitie en specialisme. De ruim 350 specialisten van Incentro hebben een sterke passie voor wat ze doen. De kernwoorden van onze dienstverlening zijn informatie, marketing en techniek. Voor het gehele proces hebben wij specialisten in huis. Van het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites, webshops en apps, tot het automatiseren van marketingactiviteiten en reguleren van interne informatiestromen. Dit doen wij met passie voor de top 300 bedrijven in Nederland en daarbuiten. partners Wij werken nauw samen met softwarepartners die net als ons een tikkie disruptief zijn, innovatief zijn (geen legacy software dus) en kwalitatief hoogwaardige software leveren (geschikt voor complexe organisaties). Denk hierbij aan Google, Mendix, Hippo, Atlassian, Intershop, Alfresco en Outsystems.

Wij zoeken:

Eigenschappen van een incentronaut! De cultuurwaarden van Incentro zijn: ambitie, specialisme en geluk. We zoeken dus simpel gezegd naar mensen die iets willen, die iets kunnen en die lekker in hun vel zitten. Aan alle drie deze waarden kun je werken, maar we willen mensen die dit al van nature in zich hebben. Incentronauten zijn een typisch slag volk en daar moet je bij passen. Anders word je hier ongelukkig. En dat is nou precies wat we willen voorkomen. Een incentronaut is: ondernemend, enthousiast, gedreven, trots, ambitieus, specialistisch, eager om te leren, communicatief sterk, loyaal, een teamplayer, behulpzaam en een tikkie brutaal

Wij bieden:

Incentro heeft een heel duidelijke eigen cultuur gebaseerd op vertrouwen, autonomie en geluk.  Na afronding van you MIW start je in  onze young professional academy En voor de collega’s die starten als young professional (80%) gaat het welkom heten nog wat langer door. In de young professional academy trekken onze rookies in een groep van tien tot twintig man twee maanden lang met elkaar op. Ze bezoeken elke Incentro-vestiging in Nederland en Spanje. Zo leren ze in korte tijd onze cultuur en organisatie goed kennen. Maar het belangrijkste van twee maanden YPA zijn toch wel de vriendschappen die ontstaan. Voor Incentro zijn die heel belangrijk, want zo blijft er een sterke band tussen onze zelfstandige vestigingen.