Skip to content

Process4People

Process4

Process4People is een consultancy organisatie met ervaren en energieke low code engineers. Wij maken oplossingen op het Microsoft PowerPlatform: Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Virtual Agents. Deze oplossingen worden ingezet om het verwerken van businessprocessen binnen bedrijven eenvoudiger en prettiger te maken. Dit doen wij zowel klantspecifiek alsook met een aantal zelf ontwikkelde producten. We werken intensief samen met 2 zusterbedrijven waar we gezamenlijke projecten mee doen en onderling kennis mee uitwisselen.

Wij zoeken:
Een gemotiveerde en leergierige professional die graag in teamverband aan state-of-the-art producten wil bouwen. Dit kan zijn vanuit een technische rol, maar kan ook meer vanuit een (business)consultancy rol, maar ook dan met als uitgangspunt dat je Apps gaat ontwikkelen bij en voor onze klanten.
Max 85 woorden

Wij bieden:
Een werkomgeving waarin de wil om je te blijven ontwikkelen centraal staat, wat zich uit in een grote diversiteit aan verschillende soorten opdrachten. Een team waarin de termen respect, samenwerken en professionaliteit een voorwaarde is om samen tot betere oplossingen te komen. De sfeer is informeel en jeugdig, maar er kan ook hard gewerkt worden. Onze collega’s helpen elkaar want kruisbestuiving maakt ons tot betere consultants en App ontwikkelaars.

Process4People – Process4People